Euthyrox

Euthyrox ervaringen


Euthyrox is een medicijn dat vaak wordt voorgeschreven bij een traag werkende schildklier (hypothyroïdie). Gaat u binnenkort Euthyrox gebruiken, dan is het prettig om te weten welke ervaringen andere gebruikers hebben met dit schildkliermedicijn. In dit informatiedossier leest u meer over de Euthyrox gebruikerservaringen.

Hoe werkt Euthyrox?


Bij hypothyroïdie is er sprake van een schildklier die niet genoeg hormonen produceert. Dit heeft invloed op veel stofwisselingsprocessen. De stofwisseling verloopt als het ware langzamer, waardoor er klachten ontstaan als gewichtstoename, kouwelijkheid, vermoeidheid en obstipatie. Ook kan de schildklier gaan opzwellen. Dit wordt struma genoemd. Euthyrox bevat levothyroxine, een schildklierhormoon. Hierdoor wordt het hormoontekort aangevuld en verminderen de klachten. Inmiddels hebben al veel patiënten goede Euthyrox ervaringen. Het medicijn is gemakkelijk in gebruik en werkt effectief.

Euthyrox gebruik


De Euthyrox gebruikerservaringen zijn positief als het gaat om het innemen van het medicijn. De tabletten hoeven meestal maar eenmaal daags te worden geslikt, voor het ontbijt. De rest van de dag hoeft u dan niet meer aan de medicatie te denken, wat wel zo prettig is. De tabletten zijn gemakkelijk door te slikken met wat water. U kunt de tabletten eventueel ook fijnmaken. Handig als u moeite heeft met slikken of als u de tablet aan een klein kind moet geven.

Euthyrox dosering


Euthyrox is verkrijgbaar in veel verschillende sterktes bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Het is dan even afwachten hoe het lichaam reageert op het medicijn. Helpt het medicijn niet goed genoeg, dan is een andere dosering wellicht meer geschikt. Wijk nooit af van de voorgeschreven dosering zonder eerst met een arts te overleggen.

Euthyrox ervaringen: bijwerkingen


Sommige patiënten kregen in de eerste fase van hun behandeling met Euthyrox last van bijwerkingen doordat de dosering te hoog of te laag was. Bijwerkingen die gemeld zijn, zijn onder andere hartkloppingen, trillen, diarree en gewichtsverlies. Zodra de dosering goed is afgesteld, verdwijnen de bijwerkingen doorgaans. Wilt u meer weten over de eventuele bijwerkingen van Euthyrox, lees dan ons informatiedossier Euthyrox bijwerkingen.

Euthyrox gebruikerservaringen


Bij Dokteronline.com vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk informatie over een medicijn openbaar te maken. Daarom plaatsen we ook reviews. Op die manier kunt u lezen welke Euthyrox gebruikerservaringen er zijn, bijvoorbeeld op het gebied van bijwerkingen. Heeft u zelf al een poosje dit medicijn gebruikt, dan kunt u ook Euthyrox reviews plaatsen. Dat mag eventueel ook anoniem. U vindt het formulier onder de knop ‘Schrijf een review’ op de Euthyrox productpagina.

Euthyrox online bestellen bij samenwerkende apotheek


Wilt u Euthyrox online bestellen, dan kunt u terecht bij één van de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Omdat het om een receptplichtig geneesmiddel gaat, wordt u eerst gevraagd om een medische vragenlijst in te vullen. Een samenwerkende arts beoordeelt dan of u het medicijn mag gebruiken. Na dit online consult schrijft de arts een recept uit en worden uw medicijnen ingepakt en verstuurd. Heeft u na het lezen van het informatiedossier Euthyrox ervaringen nog vragen? Kijk op de pagina FAQ (veelgestelde vragen) of neem contact op met onze Klantenservice.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.