Excilor

Excilor

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Excilor bestrijdt kalknagels zeer effectief. Het product bevat ingrediënten die de leefomgeving van de schimmel negatief beïnvloeden, waardoor de schimmel uitsterft en de nagel weer gezond wordt. Meer info

Laagste prijs
€ 20,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Excilor?


Excilor bestrijdt kalknagels zeer effectief. Het product bevat ingrediënten die de leefomgeving van de schimmel negatief beïnvloeden, waardoor de schimmel uitsterft en de nagel weer gezond wordt. Excilor is verkrijgbaar in een handige kalknagelpen en als nagelvloeistof. Het behandelen van de kalknagel met Excilor is zeer eenvoudig en duurt slechts 1 minuut per dag.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Een kalknagel ontstaat als de nagel geïnfecteerd is met een schimmel. Een schimmelnagel is onder andere te herkennen aan een brokkelige structuur. De aangetaste nagel wordt dik en kan een witgele of bruine kleur krijgen. Excilor vernietigt de schimmel die verantwoordelijk is voor deze symptomen. De krachtige formule dringt diep door in de nagelplaat, zodat de schimmel grondig wordt aangepakt. Dankzij de TransActive Technology is het vijlen van het nageloppervlak niet nodig. Excilor is bovendien verrijkt met lipiden en biotine. Deze stoffen herstellen de nagelstructuur, geven de nagel een gezondere uitstraling en voorkomen een nieuwe besmetting.

Hoe gebruikt u Excilor?


Excilor is verkrijgbaar als handige pen waarmee u de nagel eenvoudig aanstipt, en als vloeistof die met een klein kwastje op de nagel wordt aangebracht. Gebruik Excilor altijd op een grondig gereinigde en droge nagel. Laat het product even drogen voordat u uw sokken aantrekt. Blijf Excilor dagelijks gebruiken totdat de nagel volledig hersteld is. Raadpleeg de arts als er na een maand nog geen verbetering is opgetreden. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen.

Dosering


De aanbevolen dosering van Excilor is als volgt:


  • Breng gedurende een periode van (minstens) drie maanden het product tweemaal daags aan op de aangetaste nagel en op de onderkant van de nagelrand.Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Excilor wordt doorgaans goed verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, overleg dan met de arts over de voortzetting van gebruik.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Excilor niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. U vindt een overzicht van de samenstelling van het product in de bijsluiter of op de verpakking.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Er gelden geen waarschuwingen wat betreft zwangerschap en borstvoeding, rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Excilor

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven