Famosan Overgang Totaal

Famosan Overgang Totaal

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Famosan Overgang Totaal is een 100% natuurlijke formule dat wordt toegepast bij overgangsklachten. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat een breed scala aan overgangsklachten met slechts één tablet wordt aangepakt: Zilverkaars helpt bij nachtelijk transpireren, opvliegers en wisselende stemmingen; Duindoornbes houdt de slijmvliezen van ogen, mond en vagina in optimale conditie en beschermt de huid tegen uitdroging; Zink zorgt voor een normale hormoonhuishouding en vetstofwisseling; Magnesium bestrijdt vermoeidheid en lusteloosheid, heeft een gunstig effect op de geestelijke en emotionele balans en is belangrijk voor het behoud van een goed geheugen, stevige botten en soepele spieren. Meer info

Laagste prijs
€ 18,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Famosan Overgang Totaal?


Famosan Overgang Totaal is een 100% natuurlijke formule dat wordt toegepast bij overgangsklachten. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat een breed scala aan overgangsklachten met slechts één tablet wordt aangepakt:


 • Zilverkaars helpt bij nachtelijk transpireren, opvliegers en wisselende stemmingen;
 • Duindoornbes houdt de slijmvliezen van ogen, mond en vagina in optimale conditie en beschermt de huid tegen uitdroging;
 • Zink zorgt voor een normale hormoonhuishouding en vetstofwisseling;
 • Magnesium bestrijdt vermoeidheid en lusteloosheid, heeft een gunstig effect op de geestelijke en emotionele balans en is belangrijk voor het behoud van een goed geheugen, stevige botten en soepele spieren.Famosan Overgang Totaal is een product van Dr. A. Vogel en is zonder recept te bestellen.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Tussen het 45e en 52e levensjaar komen de meeste vrouwen in de overgang: de voorraad eitjes raakt op en de eierstokken produceren daardoor steeds minder geslachtshormonen. Dit proces zorgt bij veel vrouwen voor allerlei klachten, zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slaapproblemen en stemmingswisselingen. Famosan Overgang Totaal ondersteunt niet alleen tijdens, maar ook na de overgang het lichaam en de geest van de vrouw.

Hoe gebruikt u Famosan Overgang Totaal?


Neem de tablet Famosan Overgang Totaal in voor de maaltijd. Kauw de tabletten niet fijn, maar slik ze door met voldoende vloeistof. Als u last heeft van overgangsklachten is het belangrijk om uw levensstijl hierop aan te passen. Eet gezond, vermijd koffie, alcohol, verzadigd vet en suiker, en beweeg regelmatig. Hierdoor heeft u nog meer baat bij de werking van Famosan Overgang Totaal.

Dosering


Tenzij de arts anders adviseert is de gebruikelijke dosering van Famosan Overgang Totaal als volgt:


 • Tweemaal daags 1 tablet voor de maaltijd innemen.Wijk niet af van de voorgeschreven dosering en lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Famosan Overgang Totaal is een natuurlijk product, waardoor bijwerkingen niet te verwachten zijn. Mocht u toch bijwerkingen ervaren, overleg dan met de arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Famosan Overgang Totaal is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik dit product niet als u:


 • Overgevoelig bent voor zilverkaars, duindoornbes, zink, magnesium of een van de gebruikte hulpstoffen.Gebruikt u medicijnen? Overleg dan eerst met de arts of u Famosan Overgang Totaal veilig met deze geneesmiddelen kunt combineren.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Er gelden voor dit geneesmiddel geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Famosan Overgang Totaal

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven