Femodeen

Betrouwbaar voorbehoedsmiddel: Femodeen bestellen


Wanneer Femodeen kopen bij de apotheek?


Femodeen is een anticonceptiepil van de zogenaamde 'derde generatie': de werkzame stoffen zijn het relatief nieuwe progestageenhormoon gestodeen en het oestrogeenhormoon ethinylestradiol. Gecombineerd in Femodeen zorgen deze hormonen ervoor dat een ongewenste zwangerschap wordt voorkomen. Ook wordt deze anticonceptiepil voorgeschreven bij menstruatieklachten. Zoekt u een betrouwbaar voorbehoedsmiddel of een medicijn dat problemen rond de ongesteldheid tegengaat? Dan is Femodeen een goede keuze.

Femodeen voorkomt zwangerschap, helpt bij menstruatieproblemen


De pil is een van de meest gebruikte voorbehoedsmiddelen. Omdat de anticonceptiepil bij juist gebruik erg betrouwbaar is, kiezen veel vrouwen voor deze vorm van geboortebeperking. Femodeen helpt ook bij menstruatieproblemen. Sommige vrouwen zijn hevig ongesteld met abnormaal bloedverlies en buikkrampen. Femodeen bestellen kan deze klachten verminderen: tijdens het gebruik van Femodeen krijgt u alleen een milde onttrekkingsbloeding in plaats van een echte menstruatie.

Hoe werkt een Femodeen?


De hormonen in Femodeen zorgen ervoor dat een zwangerschap zo goed als onmogelijk wordt gemaakt:

 • De ovulatie (eisprong) wordt geremd: er komt tijdens de cyclus geen eitje meer vrij;
 • Het baarmoederslijmvlies wordt anders van structuur. Hierdoor kunnen eventueel bevruchte eicellen zich niet innestelen;
 • De slijmprop in de cervix (baarmoederhals) wordt dikker. Zaadcellen kunnen moeilijker of niet meer passeren;
 • Wilt u een zwangerschap voorkomen? Dan kunt u Femodeen kopen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken.


Het gebruik van Femodeen


De Femodeen anticonceptiepil is makkelijk in gebruik. U slikt drie weken lang elke dag 1 pil. Doe dit altijd rond hetzelfde tijdstip, bijvoorbeeld bij het ontbijt of voor het naar bed gaan. Als de strip leeg is, volgt er een stopweek (7 dagen) waarin een onttrekkingsbloeding op gang komt. Hierna begint u aan een nieuwe strip pillen. Belangrijk om te weten voordat u Femodeen gaat gebruiken:

 • Femodeen is een betrouwbaar voorbehoedsmiddel mits de pil elke dag rond hetzelfde tijdstip wordt ingenomen. Bij het vergeten van een pil, diarree of overgeven wordt de kans op een zwangerschap groter;
 • Femodeen is ook verkrijgbaar bij de samenwerkende apotheek in de ED (every day) variant: strips met 28 pillen, waarvan u 7 hormoonvrije pillen tijdens de stopweek slikt. Veel vrouwen vinden dit makkelijker in gebruik;
 • Femodeen mag niet worden gebruikt door patiënten die lijden aan bepaalde aandoeningen van de bloedvaten. Een arts bepaalt of deze pil voor u geschikt is;
 • Zelden genoemde bijwerkingen voor Femodeen zijn vaginaal bloedverlies buiten de stopweek, maagdarmklachten en hoofdpijn. Deze klachten verdwijnen doorgaans binnen een aantal maanden.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Femodeen kopen bij samenwerkende apotheken


Wilt u niet ongewenst zwanger worden of heeft u last van menstruatieklachten? Dat gaat natuurlijk niemand iets aan. Bij de samenwerkende apotheken kunt u discreet Femodeen online bestellen. Alle voordelen op een rijtje:

 • Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld;
 • Uw bestelling wordt direct en zorgvuldig verwerkt;
 • Uw betaling verloopt via een beveiligde betaalmethode.


Wacht niet langer met het aanschaffen van dit betrouwbare anticonceptiemiddel. Bestel Femodeen vandaag nog. U hebt deze anticonceptiepil dan al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.