Finasteride

Plasklachten door vergrote prostaat? Finasteride kopen helpt!


Finasteride helpt bij prostaatproblemen


Prostaatproblemen komen vaak voor, meestal op latere leeftijd. Dit komt omdat de prostaat gedurende de jaren steeds groter wordt onder invloed van het hormoon dihydrotestosteron. De prostaat kan door het groeien de plasbuis gaan beknellen en daardoor plasproblemen veroorzaken. Finasteride remt de aanmaak van dihydrotestosteron, waardoor de prostaat kan krimpen en plasklachten verminderen. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u snel en eenvoudig online Finasteride kopen.

Wanneer Finasteride bestellen?


Bij prostaatklachten kan een arts een aantal medicijnen voorschrijven, zoals alfablokkers. Helpen deze niet of niet voldoende, dan kunt u Finasteride bestellen om de prostaatklachten te bestrijden. Prostaatklachten zijn te herkennen aan de volgende symptomen:

  • Een verzwakte urinestraal of urinestraal die steeds onderbroken wordt zodat urineren lang duurt;
    Incontinentie (ongewild urineverlies), moeite met ophouden van de plas;
  • Vaker kleine beetjes moeten plassen, ook 's nachts waardoor de nachtrust verstoord wordt.


Hoe werkt Finasteride?


De prostaat is een klier die vlak bij de blaas rond de urinebuis ligt. Het mannelijke hormoon dihydrotestosteron zorgt ervoor dat deze klier steeds groter wordt. Als de prostaat zo groot wordt dat de urinebuis bekneld raakt, ontstaan er plasproblemen. Finasteride verlaagt de hoeveelheid dihydrotestosteron. Hierdoor kan de prostaat krimpen en komt de urinebuis weer vrij te liggen. De urine kan dan beter wegstromen uit de urinebuis, waardoor plasklachten verminderen.

Het gebruik van Finasteride


Finasteride is een filmomhulde tablet die in zijn geheel moet worden ingenomen met voldoende vloeistof. Tenzij een arts anders voorschrijft is de gebruikelijke dosis:

  • Eenmaal daags 1 tablet à 5 mg.


Neem Finasteride bij voorkeur op een vast tijdstip in. Dit kan met of zonder voedsel. Wilt u Finasteride kopen? Lees dan voor gebruik altijd de bijsluiter en wijk niet af van de voorgeschreven dosering. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Finasteride:

  • Het kan enige tijd duren voordat u merkt dat Finasteride werkt. Blijf het medicijn in ieder geval volgens de voorschriften gebruiken en overleg met een arts als u na enkele maanden geen verbetering opmerkt;
  • Finasteride is schadelijk voor het ongeboren kind. Vrouwen die zwanger zijn of willen worden, mogen daarom niet in aanraking komen met dit geneesmiddel. Gebruik een condoom tijdens de geslachtsgemeenschap om te voorkomen dat het medicijn via uw sperma het lichaam van uw partner bereikt;
  • Finasteride wordt meestal probleemloos verdragen, maar kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals erectieproblemen of een pijnlijk gevoel in de zaadballen.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Finasteride bestellen bij samenwerkende apotheken


Plasproblemen door een vergrote prostaat zijn vervelend en gênant. Heel begrijpelijk dat u van deze kwaal verlost wilt worden zonder dat iedereen het weet. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Finasteride kopen zonder recept van uw eigen huisarts. Desgewenst brengen wij u in contact met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u een online consult. Deze arts checkt uw medische gegevens schrijft het recept uit. Uw bestelling wordt direct doorgegeven aan een samenwerkende apotheek die het middel direct naar u toe stuurt. Finasteride bestellen kan dus snel, veilig en discreet. Bestel Finasteride vandaag nog, dan heeft u dit geneesmiddel al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.