Furosemide

Furosemide zonder recept kopen, kan dat?


Soms zou het fijn zijn als Furosemide receptvrij verkrijgbaar was. Bijvoorbeeld als de huisarts met vakantie is, als u geen tijd heeft om naar het spreekuur te gaan of als u in de drukte vergeten bent om een herhaalrecept te regelen. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com is het mogelijk om Furosemide zonder recept van uw huisarts te bestellen. En dat gaat eenvoudiger dan u denkt.

Is Furosemide receptvrij verkrijgbaar?


Furosemide is nergens receptvrij verkrijgbaar, ook niet bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Wilt u Furosemide zonder recept van uw eigen arts bestellen, dan kunt u bij de samenwerkende apotheken gebruik maken van het online arts consult. Het benodigde recept wordt dan verzorgd door een van de artsen die samenwerken met Dokteronline.com. Deze service werkt als volgt:

  • U bestelt het medicijn in de gewenste hoeveelheid bij de apotheek;
  • U logt in bij Dokteronline.com (of maakt een account aan, als u nieuw bent);
  • U start het arts consult en vult het online medische vragenformulier over uw gezondheid in;
  • U controleert uw bestelling en betaalt het medicijn.


Gaat de samenwerkende arts die uw aanvraag controleert akkoord met uw bestelling, dan wordt een online recept verzorgd en naar de apotheek verstuurd. U krijgt de medicijnen binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd.

Is een online recept veilig?


Klinkt een ‘online recept’ een beetje eng? Geen paniek! De samenwerkende artsen en apotheken houden uw gezondheid zorgvuldig in de gaten. Het medische vragenformulier dat u invult tijdens het online arts consult bevat vragen die uw eigen huisarts ook zou stellen. Ze gaan bijvoorbeeld over uw lengte, gewicht en levensstijl. Ook wordt er gevraagd welke andere medicijnen u gebruikt en welke klachten u precies heeft. Zo krijgt de samenwerkende arts die uw aanvraag ontvangt een goed beeld van uw medische achtergrond. Alleen als deze arts geen enkele twijfel heeft over het gebruik van Furosemide, wordt er een recept uitgeschreven. De dosering wordt ook nog eens gecheckt door de samenwerkende apotheek die het recept ontvangt. Veiligheid voor alles!

Wanneer Furosemide zonder recept van de huisarts kopen?


Furosemide is een plastablet. Het medicijn zorgt ervoor dat overtollig vocht uit het lichaam wordt afgescheiden. Hierdoor verminderen klachten als benauwdheid en dikke voeten of enkels. U komt in aanmerking voor een behandeling met Furosemide als een arts dit aanraadt. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als u last heeft van een bepaalde nierziekte, oedeem (veel vocht vasthouden) of een hoge bloeddruk. Dit geneesmiddel is niet geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven en patiënten die overgevoelig zijn voor een van de ingrediënten van de tablet. In de bijsluiter van Furosemide leest u meer over het gebruik van dit geneesmiddel.

Bestellen zonder wachtrijen


Wilt u ook Furosemide zonder recept van uw huisarts aanschaffen via het online arts consult? Bestel dit medicijn dan op uw gemak bij de samenwerkende apotheken via de productpagina. Het bestelproces wijst zich eigenlijk vanzelf, en er is geen gedoe met receptbriefjes, spreekuren of lange wachtrijen. Uw medicijnen worden in een neutrale verpakking thuisbezorgd. Heeft u voor, tijdens of na het bestellen nog vragen, dan helpt onze Klantenservice u graag verder. Bel of mail gerust even.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.