Gezichtsbeharing

Gezichtsbeharing

Over heel de wereld zijn er vrouwen die gebukt gaan onder ongewenste gezichtsbeharing. Alle vrouwen hebben gezichtshaar, maar bij sommige vrouwen zijn de haren donkerder waardoor het meer opvalt. Vrouwen die kampen met gezichtsbeharing voelen zich vaak onzeker en minder vrouwelijk. Er zijn verschillende oorzaken te vinden voor deze gezichtsbeharing bij vrouwen, bijvoorbeeld: de menopauze, hirsutisme (overmatige haargroei), de puberteit, het polycysteus ovarium syndroom en door erfelijke bepaling.

Ontharingsmethoden
Er zijn verschillende methoden tegen deze ongewenste gezichtsbeharing, zoals: laser ontharing, elektrolyse, bleken, epileren, scheren en waxen. Elektrolyse en laser ontharing zorgen voor een permanente oplossing tegen de haargroei. Bij epileren en waxen bent u voor enige tijd uw haartjes kwijt, maar om deze methode te kunnen herhalen moet er weer een minimale haarlengte zijn om de haartjes te kunnen verwijderen bij de behandeling. Dit betekent dat u weer een tijdje met de haartjes rond moet lopen. Tevens kan deze behandeling pijnlijk zijn.

Vaniqa bij hirsutisme
Vaniqa is alleen geschikt voor de behandeling van overbeharing in het gezicht. Vaniqa kan worden aangebracht op het gezicht, de hals en kin. Deze crème remt de groei van het gezichtshaar af en toont binnen 4 to 8 weken resultaat. U kunt Vaniqa en meer behandelingen tegen gezichtsbeharing bestellen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie