Gonorroe zelftest (voor vrouwen)

Gonorroe zelftest (voor vrouwen)

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Met de gonorroe zelftest van Test-Point kunnen vrouwen eenvoudig thuis vaststellen of ze besmet zijn met gonorroe, een seksueel overdraagbare aandoening. Deze SOA wordt veroorzaakt door de neisseria gonorrhoeae bacterie die zich hecht aan de slijmvliezen van geslachtsorganen bij mannen en vrouwen. Meer info

Laagste prijs
€ 15,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is de Test-Point Gonorroe Zelftest?


Met de gonorroe zelftest van Test-Point kunnen vrouwen eenvoudig thuis vaststellen of ze besmet zijn met gonorroe, een seksueel overdraagbare aandoening. Deze SOA wordt veroorzaakt door de neisseria gonorrhoeae bacterie die zich hecht aan de slijmvliezen van geslachtsorganen bij mannen en vrouwen. Ook de slijmvliezen van de ogen en keel kunnen geïnfecteerd worden met deze bacterie. Gonorroe is besmettelijk en wordt overgedragen door middel van onbeschermde seks. Vermoedt u dat u besmet bent met gonorroe? Dan geeft deze test snel uitsluitsel. De Test-Point Gonorroe Zelftest is even betrouwbaar als de tests die in laboratoria worden gebruikt. Deze test is uitsluitend geschikt voor vrouwen.

Waar wordt het voor gebruikt?


Gonorroe is een van de meest voorkomende geslachtsziektes. In eerste instantie gaat deze SOA niet echt gepaard met klachten. Later, als de ziekte in een gevorderd stadium is, kunnen er echter wel symptomen optreden. Vrouwen kunnen dan last krijgen van de volgende klachten:


  • Toegenomen vaginale afscheiding die anders ruikt en een andere kleur heeft dan normaal;
  • Pijn bij het plassen;
  • Bloedverlies tussen de menstruaties door.Gonorroe is besmettelijk en bovendien overdraagbaar van moeder op ongeboren kind. Als de ziekte niet behandeld wordt, kunnen er uiteindelijk ernstige complicaties ontstaan zoals een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en onvruchtbaarheid. Het is daarom belangrijk om deze geslachtsziekte tijdig vast te stellen. Met deze thuistest kunt u dat gewoon zelf doen.

Hoe gebruikt u de Test-Point gonorroe test?


De thuistest is heel eenvoudig in gebruik. De verpakking bevat een testbuisje en een wattenstaafje. Met het wattenstaafje haalt u wat slijm uit de vagina. In de bijsluiter leest u precies hoe dit moet. De testvloeistof reageert met het slijm op het wattenstaafje, waardoor er een verkleuring ontstaat. Aan de hand van deze verkleuring kunt u na 12 minuten de uitslag van de test vaststellen. Is de uitslag positief? Dan moet u zich laten behandelen. Meestal schrijft de arts een antibioticakuur voor om deze geslachtsziekte te genezen. Daarnaast is het van belang dat u uw (voormalige) bedpartner(s) vertelt dat u gonorroe heeft, zodat ook hij of zij zich kan laten testen en behandelen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Gonorroe zelftest (voor vrouwen)

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven