Goodlite Diamond-3 Daglichtlamp

Goodlite Diamond-3 Daglichtlamp

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Lichttherapie voor het hele gezin? Dat kan met de superkrachtige Diamond-3 lichttherapielamp van Goodlite. Het apparaat kan gemakkelijk op tafel worden geplaatst. Door het grote lichtoppervlak kunnen meerdere mensen tegelijk profiteren van de therapeutische werking. Meer info

Laagste prijs
€ 329,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Goodlite Diamond-3 Daglichtlamp?


Lichttherapie voor het hele gezin? Dat kan met de superkrachtige Diamond-3 lichttherapielamp van Goodlite. Het apparaat kan gemakkelijk op tafel worden geplaatst. Door het grote lichtoppervlak kunnen meerdere mensen tegelijk profiteren van de therapeutische werking. Ideaal voor op de ontbijttafel in de donkere wintermaanden, maar ook geschikt voor op uw bureau, nachtkastje of andere plek. De Diamond-3 lamp is veilig te gebruiken en is niet schadelijk voor de ogen of de huid. U kunt de therapielamp Goodlite Diamond-3 online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?


Lichttherapie heeft inmiddels zijn effectiviteit meer dan bewezen. Een extra lichtbad kan veel klachten verhelpen of verminderen. Denk daarbij aan slaapproblemen, een sombere stemming in de winter of chronische vermoeidheid. Andere klachten die bestreden kunnen worden met de Goodlite Diamond-3 therapielamp zijn onder andere:


 • Niet-seizoensgebonden stemmingsproblemen;
 • Verschoven dag-nachtritme door jetlag of nachtdiensten;
 • Burn-out;
 • Opvliegers en slaapproblemen in de menopauze;
 • PMS-klachten;
 • Postnatale depressie.Lichttherapie wordt vaak toegepast in de donkere wintermaanden, als we te weinig aan daglicht worden blootgesteld. U kunt de lamp echter het hele jaar door gebruiken: ook in het voor- en najaar en de zomer heeft u baat bij extra licht. Het grote voordeel van lichttherapie is dat het geen bijwerkingen veroorzaakt, zoals veel medicijnen wel doen. Lichttherapie beïnvloedt de biologische klok en daarmee tal van chemische processen in het lichaam. Hierdoor kunnen een groot aantal lichamelijke en psychische klachten op een natuurlijke manier voorkomen of bestreden worden.

Hoe gebruikt u de Goodlite Diamond-3 Daglichtlamp?


De samenwerkende drogisten hebben de Goodlite Diamond-3 online beschikbaar. Het gebruik van het apparaat is heel eenvoudig. Plaats de lamp op een vlakke ondergrond, steek de stekker in het stopcontact en schakel het apparaat in. De lamp is in te stellen op twee standen. Zo kunt u zelf de lichtintensiteit kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt. De Goodlite Diamond-3 heeft een lichtopbrengst van 10.000 lux op een afstand van 40 centimeter. Hierdoor hoeft u maar kort voor de lamp te zitten. Op armlengte afstand is een behandelduur van 30 minuten al voldoende. Tijdens de behandeling kunt u gewoon lezen, televisie kijken, computeren of eten. U hoeft geen speciale beschermingsbril op. Heeft u contactlenzen of een (lees)bril, dan kunt u deze gewoon blijven dragen tijdens het lichtbad. Het is aanbevolen om af en toe kort in de lamp te kijken (niet staren). Zo bereikt het licht optimaal uw netvlies. Het beste tijdstip om de lamp te gebruiken hangt af van uw klachten. In de bijsluiter vindt u meer informatie en advies hierover.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?


Het is verstandig om met een arts te overleggen over lichttherapie als u overgevoelig bent voor licht of als u lijdt aan epilepsie, een psychische aandoening of een oogziekte. Raadpleeg ook een arts als u medicijnen gebruikt: lichttherapie kan de werking van sommige medicijnen beïnvloeden. Lichttherapie mag uitsluitend worden toegepast bij kinderen in overleg met een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Goodlite Diamond-3 Daglichtlamp

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven