Goodlite Diamond-5 Daglichtlamp

Goodlite Diamond-5 Daglichtlamp

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Goodlite Diamond-5 daglichtlamp is de sterke broer van de Goodlite Diamond-3. Dit apparaat werkt op basis van 5 extra krachtige 36 Watt-lampen die zorgen voor een lichtopbrengst van 10.000 lux op 55 centimeter afstand. Meer info

Laagste prijs
€ 379,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Goodlite Diamond-5 Daglichtlamp?


De Goodlite Diamond-5 daglichtlamp is de sterke broer van de Goodlite Diamond-3. Dit apparaat werkt op basis van 5 extra krachtige 36 Watt-lampen die zorgen voor een lichtopbrengst van 10.000 lux op 55 centimeter afstand. U heeft hierdoor meer bewegingsvrijheid. Bovendien is de behandelduur een stuk korter dan bij de meeste daglichtlampen van andere merken. De Diamond-5 is sterk genoeg om meerdere mensen in één sessie te behandelen. Dat scheelt tijd en energie. U kunt de lamp bijvoorbeeld op tafel plaatsen terwijl u met het gezin zit te eten. Uiteraard is de lamp ook geschikt voor naast uw bed, in uw studeerkamer of op andere locaties. Wilt u de Goodlite Diamond-5 online bestellen, dan kunt u terecht bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?


Lichttherapie wordt steeds vaker toegepast bij de behandeling van diverse lichamelijke en psychische klachten. De therapie werkt op basis van extra licht, dat via de ogen de hersenen bereikt en op die manier tal van lichamelijke processen beïnvloedt. In eerste instantie werd lichttherapie alleen gebruikt voor de behandeling van een najaars- of winterdepressie. Een lichtbad blijkt echter ook te helpen bij andere klachten. Daarom wordt de daglichtlamp tegenwoordig ingezet bij diverse aandoeningen of situaties, zoals:


 • Niet-seizoensgebonden stemmingsproblemen of depressie;
 • Verschoven waakslaapritme door jetlag of nachtdiensten;
 • Burn-out;
 • Opvliegers en slaapproblemen in de menopauze;
 • PMS-klachten;
 • Postnatale depressie.Lichttherapie is veilig. Het geeft in principe geen bijwerkingen. De Goodlite Diamond-5 werkt op basis van krachtig licht zonder uv-stralen en is daardoor niet schadelijk voor de ogen of de huid. Het lichtbad heeft invloed op de biologische klok en andere processen in het lichaam. Hierdoor kunnen een groot aantal klachten op een natuurlijke manier behandeld worden.

Hoe gebruikt u de Goodlite Diamond-5 daglichtlamp?


Bij de samenwerkende drogisten kunt u de Goodlite Diamond-5 online kopen. U gebruikt het apparaat als volgt:


 • Plaats de lamp op een vlakke ondergrond;
 • Steek de stekker in het stopcontact en schakel het apparaat in;
 • Stel de gewenste lichtintensiteit in (2 opties);
 • Blijf met uw gezicht op armlengte van de lamp gedurende het lichtbad en zorg ervoor dat het licht uw ogen goed kan bereiken. Kijk af en toe even in de lamp (niet staren). Verder kunt u bijvoorbeeld een boek of de krant lezen, puzzelen, televisie kijken, eten of computeren.Lees voor gebruik de handleiding. Hierin staat meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van de lamp. De aanbevolen duur en het tijdstip van gebruik kunnen per aandoening verschillen. De behandelduur is ook afhankelijk van uw afstand tot de lamp. Blijft u op armlengte afstand, dan is een sessie van 20 minuten vaak al genoeg. Zit u verder weg, dan moet u de lamp langer laten branden.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?


Bent u overgevoelig voor licht of lijdt u aan epilepsie, een psychische aandoening of een oogziekte, overleg dan eerst met een arts of lichttherapie geschikt voor u is. Vraag een arts ook advies als u medicijnen gebruikt: lichttherapie kan de werking van sommige geneesmiddelen beïnvloeden. Lichttherapie mag uitsluitend worden toegepast bij kinderen in overleg met een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Goodlite Diamond-5 Daglichtlamp

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven