Goodlite Litebook Advantage

Goodlite Litebook Advantage

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Op zoek naar een zuinige, veilige en kleine maar effectieve daglichtlamp? De Goodlite Litebook Advantage voldoet aan al deze eisen. Lichttherapie wordt steeds populairder. En dat is logisch, want deze therapie werkt uitstekend bij najaarsdepressies, burn-out, slaapproblemen en tal van andere klachten. Meer info

Laagste prijs
€ 129,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Goodlite Litebook Advantage?


Op zoek naar een zuinige, veilige en kleine maar effectieve daglichtlamp? De Goodlite Litebook Advantage voldoet aan al deze eisen. Lichttherapie wordt steeds populairder. En dat is logisch, want deze therapie werkt uitstekend bij najaarsdepressies, burn-out, slaapproblemen en tal van andere klachten. Goodlite heeft een aantal handzame, krachtige daglichtlampen ontwikkeld die gewoon naast u op tafel kunnen staan. Een heel verschil met de grote, onpraktische daglichtlampen van vroeger. De Litebook Advantage meet 14,5 x 14 cm en is slechts 3,5 cm dik. U kunt dit apparaat dus gemakkelijk meenemen en opbergen. Handig als u klein behuisd bent of veel reist! U kunt de Goodlite Litebook Advantage online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?


Met ons regenachtige klimaat en de (meestal) korte zomers hebben Nederlanders een grote kans op een tekort aan daglicht. Dat kan aardig wat lichamelijke en psychische klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, een sombere stemming of moeite met slapen. Lichttherapie kan deze problemen verminderen of laten verdwijnen. Tot voor kort werd lichttherapie alleen in het ziekenhuis gegeven. Met de komst van kleinere therapielampen is lichttherapie nu gemakkelijk thuis te volgen. Lichttherapie met de Goodlite Litebook Advantage biedt verlichting bij onder andere de volgende klachten:


 • Vermoeidheid, gebrek aan energie;
 • Winterdip of andere seizoensgebonden depressie;
 • Niet-seizoensgebonden stemmingsproblemen;
 • Postnatale depressie;
 • Slaapproblemen, zoals moeite met inslapen, ’s ochtends moeilijk ontwaken of andere slaapklachten;
 • Verschoven waakslaapritme door jetlag of nachtdiensten;
 • Burn-out;
 • Opvliegers en slapeloosheid in de overgang;
 • PMS-klachten.Door het speciale medische LED-licht dat de Litebook Advantage uitstraalt voelt u zich snel beter. De Goodlite Litebook Advantage straalt geen uv-licht uit en is dus niet schadelijk voor de ogen. Lichttherapie met de Litebook Advantage beïnvloedt uw biologische klok en heeft een positief effect op onder andere uw humeur, waakslaapritme en energiehuishouding. Klachten als gevolg van een tekort aan daglicht worden met behulp van lichttherapie snel minder. Een bijkomend voordeel: lichttherapie geeft geen bijwerkingen en is voor bijna iedereen geschikt.

Hoe gebruikt u de Goodlite Litebook Advantage daglichtlamp?


De samenwerkende drogisten hebben de Goodlite Litebook Advantage online beschikbaar. Het gebruik van het apparaat is heel gemakkelijk. Steek de stekker in het stopcontact en schakel de lamp in. Blijf vervolgens met uw gezicht op armlengte afstand van de lamp en zorg ervoor dat het licht goed uw ogen kan bereiken. U kunt ondertussen wel gewoon lezen, televisie kijken, computeren of iets anders doen. Een sessie van 15 minuten per dag is meestal voldoende. Lees voor gebruik de handleiding. Hierin staat op welk moment en hoe lang u de lamp het beste kunt gebruiken; dit is afhankelijk van uw klachten.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?


Overleg met een arts voordat u aan lichttherapie begint als u lijdt aan epilepsie, een psychische aandoening of een oogziekte. Dit geldt ook voor mensen die medicatie gebruiken: lichttherapie kan de werking van sommige medicijnen beïnvloeden. Lichttherapie mag uitsluitend worden toegepast bij kinderen op advies van een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Goodlite Litebook Advantage

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven