Goodlite Litebook Edge

Goodlite Litebook Edge

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Met de nieuwste, superkleine daglichtlamp van Goodlite bestrijdt u de winterblues, slaapproblemen en andere klachten op een effectieve manier. Een lichtlamp straalt intensief licht uit dat een positieve werking heeft op veel lichamelijke processen. Meer info

Laagste prijs
€ 189,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Goodlite Litebook Edge?


Met de nieuwste, superkleine daglichtlamp van Goodlite bestrijdt u de winterblues, slaapproblemen en andere klachten op een effectieve manier. Een lichtlamp straalt intensief licht uit dat een positieve werking heeft op veel lichamelijke processen. Veel lichttherapielampen hebben echter een grote afmeting. Het grote voordeel van de Goodlite Litebook Edge: het zeer compacte formaat (13,6 x 7,3 x 1,6 cm), waardoor u de lamp op iedere gewenste plaats kunt gebruiken. Zet de daglichtlamp bijvoorbeeld op de leuning van de bank terwijl u televisie kijkt. Of plaats de lamp tegenover u aan de keukentafel terwijl u eet. Dankzij de handzame afmetingen (de Litebook Edge past gewoon in uw zak!) is het apparaat zeer geschikt voor mensen die klein behuisd zijn of die de lamp mee willen nemen naar kantoor of op vakantie. Wilt u de Goodlite Litebook Edge online bestellen, dan kunt u terecht bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?


In Nederland hebben we een relatief korte zomer en zitten we ook nog eens veel binnen. Hierdoor krijgen we te weinig daglicht binnen, wat voor diverse klachten kan zorgen. Door het speciale medische LED-licht dat de Litebook Edge uitstraalt, wordt dit tekort opgeheven en voelt u zich beter. Lichttherapie met de Goodlite Litebook Edge is aan te raden bij onder andere de volgende klachten:


 • Vermoeidheid, gebrek aan energie;
 • Najaarsdepressie of winterdip;
 • Stemmingsproblemen die niet aan het seizoen zijn gebonden;
 • Slaapproblemen;
 • Jetlag;
 • Burn-out;
 • PMS- of menopauzeklachten.De Goodlite Litebook Edge daglichtlamp straalt uv-vrij licht uit en is volstrekt veilig voor de ogen. Met het gebruik van de lamp zult u al snel merken dat u energieker en vrolijker wordt. Bovendien slaapt u ’s nachts beter en verdwijnt seizoensgebonden depressie en andere klachten als sneeuw voor de zon.

Hoe gebruikt u de Goodlite Litebook Edge daglichtlamp?


De samenwerkende drogisten hebben de Goodlite Litebook Edge online beschikbaar. Het gebruik van het apparaat is heel gemakkelijk. Zet de lamp op armlengte afstand en schakel het apparaat in. De lichtintensiteit is in te stellen op twee verschillende sterktes. Hoe hoger de sterkte, hoe korter u de lamp hoeft te gebruiken. Meestal is een sessie van 15 minuten per dag al voldoende om het effect te merken. Tijdens de lichttherapie kunt u gewoon de dagelijkse dingen doen, zolang u maar binnen armlengte van de lamp blijft. Het is wel belangrijk dat het licht goed in uw ogen kan vallen. Draag daarom geen computer- of zonnebril als de lamp aanstaat. De daglichtlamp heeft een sterke accu die slechts eenmaal per week opgeladen hoeft te worden. U bent dus niet afhankelijk van een stopcontact om de lamp te gebruiken. Het aanbevolen gebruik van de lamp (tijdstip en behandelduur) verschilt per aandoening. U leest hier meer over in de handleiding.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?


Raadpleeg altijd een arts voordat u aan lichttherapie begint als u medicijnen gebruikt en/of als u lijdt aan epilepsie, een psychische aandoening of een oogziekte. Laat kinderen alleen lichttherapie volgen in overleg met een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Goodlite Litebook Edge

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven