Goodlite Luminette Lichttherapiebril

Goodlite Luminette Lichttherapiebril

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Wie te weinig daglicht binnenkrijgt, kan ten prooi vallen aan een sombere stemming, slaapproblemen, vermoeidheid of andere symptomen. De Goodlite Luminette Lichttherapiebril verlicht uw klachten - letterlijk. Meer info

Laagste prijs
€ 239,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Goodlite Luminette Lichttherapiebril?


Wie te weinig daglicht binnenkrijgt, kan ten prooi vallen aan een sombere stemming, slaapproblemen, vermoeidheid of andere symptomen. De Goodlite Luminette Lichttherapiebril verlicht uw klachten - letterlijk. De bril straalt LED-licht uit in een sterkte die daglicht benadert. Hierdoor wordt uw biologische klok positief beïnvloed, krijgt u meer energie, slaapt u beter en verbetert uw stemming. De Luminette lichttherapiebril schijnt het licht niet direct in uw ogen. In plaats daarvan worden de stralen via een diffractielens in een optimale hoek naar uw ogen weerkaatst. De bril geeft u veel bewegingsvrijheid. Dankzij de ingebouwde, oplaadbare batterij bent u niet gebonden aan een stopcontact. Tijdens de therapie hoeft u dus niet aan tafel te blijven zitten, maar bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. U kunt de Goodlite Luminette Lichttherapiebril online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?


Nederland heeft een gematigd zeeklimaat. Hierdoor zijn er relatief weinig zonnige dagen. Bovendien zitten de meeste mensen vaker binnen dan dat ze buiten zijn. Het tekort aan daglicht veroorzaakt dan soms klachten, waaronder:


 • Vermoeidheid en/of gebrek aan energie;
 • Verstoord slaapwaakritme (moeite met inslapen, doorslapen of opstaan);
 • Winterblues of andere seizoensgebonden depressie;
 • Niet-seizoensgebonden stemmingsproblemen;
 • Burn-out;
 • PMS-klachten.De Goodlite Luminette Lichttherapiebril vermindert deze klachten en kan ook goed (preventief) worden ingezet om het slaapwaakritme te herstellen bij ploegendiensten of een jetlag. Ook vrouwen met overgangsklachten of een postnatale depressie kunnen baat hebben bij lichttherapie. De Goodlite Luminette Lichttherapiebril maakt gebruik van LED-licht zonder uv-straling. Het apparaat is dus veilig voor de ogen. Omdat het licht in een optimale invalshoek de ogen binnenkomt, is de behandeling zeer effectief. Hierdoor hoeft u de bril maar kort op te zetten. Lichttherapie geeft bovendien geen bijwerkingen.

Hoe gebruikt u de Goodlite Luminette Lichttherapiebril?


De samenwerkende drogisten hebben de Goodlite Luminette Lichttherapiebril online beschikbaar. Laad de batterij van de bril op voor het eerste gebruik. Met het verstelbare neussteuntje maakt u de bril vervolgens op maat. In de handleiding leest u hoe u de bril precies moet bedienen. Hierin staat ook vermeld hoe lang u de bril moet ophouden (doorgaans is een behandelduur van 15 tot 20 minuten per dag genoeg) en hoe vaak en op welk moment u de lichttherapie moet toepassen. Dit kan per aandoening verschillen.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?


Overleg met een arts voordat u aan lichttherapie begint als u erg gevoelig bent voor licht of als u lijdt aan epilepsie, een psychische aandoening of een oogziekte. Vraag ook advies aan een arts als u medicijnen gebruikt: lichttherapie kan de werking van sommige geneesmiddelen beïnvloeden. Lichttherapie met de Goodlite Luminette Lichttherapiebril is niet geschikt voor kinderen tenzij een arts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Goodlite Luminette Lichttherapiebril

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven