Grahams

Grahams

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Grahams huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een zeer gevoelige huid die last hebben van eczeem of andere huidklachten. Dit huidverzorgingsmerk is opgericht door de Australiër Geoff Graham. Meer info

Laagste prijs
€ 8,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is Grahams?


Grahams huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een zeer gevoelige huid die last hebben van eczeem of andere huidklachten. Dit huidverzorgingsmerk is opgericht door de Australiër Geoff Graham. Speciaal voor zijn zoontje, die last had van een droge, rode, geïrriteerde huid, ontwikkelde hij een zeer milde crème zonder chemische toevoegingen. Nu, ruim twaalf jaar later, worden de producten van dit merk gebruikt door mensen over de hele wereld.

Waar wordt dit product voor gebruikt?


De crèmes en andere producten van Grahams verzachten huidklachten zoals jeuk, schilfering, huiduitslag en een ruwe of droge huid. Deze klachten zijn vaak symptomen van een onderliggende huidaandoening, waaronder diverse soorten eczeem, psoriasis of een allergie. De natuurlijke ingrediënten werken verzachtend en weldadig en zorgen ervoor dat de huid weer in optimale conditie komt. De producten van Grahams zijn hormoonvrij, hypoallergeen en bevatten geen conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen.

Hoe gebruikt u dit product?


Grahams is verkrijgbaar in diverse soorten crèmes. Daarnaast bevat het assortiment ook reinigingsproducten waaronder badolie, shampoo en bodywash. De producten kunnen op het hele lichaam gebruikt worden. Vermijd hierbij echter wel contact met de slijmvliezen (ogen, neusgaten, mond, genitaliën) en open wonden. Gebruik voor een extra weldadig effect de crèmes in combinatie met de badolie. Deze huidverzorgingslijn is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Dosering


Tenzij anders geadviseerd, is de gebruikelijke dosering voor alle crèmes als volgt:


  • Twee- tot driemaal daags een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de gewenste plekken.Zorg ervoor dat het product niet in de ogen komt, en was na het aanbrengen van de crème altijd uw handen. Raadpleeg de bijsluiter voor meer informatie over het gebruik van de crème of een van de andere producten.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Grahams niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten van het product. Raadpleeg de verpakking voor een volledig overzicht van de gebruikte stoffen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Grahams

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven