Granufink

Granufink

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Granufink is een kruidengeneesmiddel op basis van pompoenpitextract. Dit middel helpt plasproblemen en urineverlies bij mannen en vrouwen op een natuurlijke manier te verminderen. U kunt Granufink online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Meer info

Laagste prijs
€ 29,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Granufink?


Granufink is een kruidengeneesmiddel op basis van pompoenpitextract. Dit middel helpt plasproblemen en urineverlies bij mannen en vrouwen op een natuurlijke manier te verminderen. U kunt Granufink online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Plasklachten, zoals ongewild urineverlies, nadruppelen, een zwakke urinestraal of veel moeten plassen, komen vaak voor, zowel bij mannen als bij vrouwen. De oorzaken kunnen heel verschillend zijn. Zo kan een overactieve blaas ervoor zorgen dat u om de haverklap naar het toilet moet, en kan een goedaardige prostaatvergroting de reden zijn voor moeilijk plassen. Plasproblemen zijn vaak niet ernstig, maar kunnen het dagelijks leven wel nadelig beïnvloeden. U schaamt zich misschien voor eventuele geurtjes of vlekken, of durft niet meer de deur uit omdat u in de buurt van een WC wil blijven. Ook kan uw nachtrust verstoord worden omdat u steeds moet plassen, waardoor u overdag moe bent.

Granufink is gebaseerd op pompoenpitextract. Pompoenpitten zijn rijk aan zink, vitamine E, magnesium en andere stoffen die een gunstig effect hebben op de sluitspieren en de spieren rondom de urinewegen. Bovendien werken ze vochtafdrijvend, wat een goede doorstroming in de urinewegen bevordert. Pompoenpitten staan van oudsher ook bekend om hun remmende werking op de hormonen die zorgen voor de prostaatgroei. De pompoenextracten in Granufink dragen op die manier bij aan de vermindering van plasklachten.

Hoe gebruikt en doseert u Granufink?


Bij de samenwerkende apotheken kunt u Granufink online kopen. Er zijn drie varianten verkrijgbaar:

 • Granufink Prosta (voor mannen). Bevat naast pompoenpitten ook pompoenolie en zaagpalmextract. Vermindert plasproblemen als vaak moeten plassen, abnormale aandrang en nadruppelen.
 • Granufink Prosta Forte (voor mannen). Speciaal ontwikkeld voor mannen die last hebben van een goedaardige prostaatvergroting. Helpt klachten als frequent en moeilijk plassen, een zwakke urinestraal en nadruppelen te verminderen.
 • Granufink Femina (voor vrouwen). Helpt plasproblemen bij vrouwen, zoals ongewenst urineverlies, vaak plassen en abnormale aandrang te verminderen.

Neem Granufink in zoals beschreven staat in de bijsluiter. De algemene richtlijnen voor de dosering zijn als volgt:
 • Granufink Prosta: driemaal daags 1 capsule innemen.
 • Granufink Prosta Forte: tweemaal daags 1 capsule innemen.
 • Granufink Femina: driemaal daags 1 capsule innemen.

Slik de capsules door zonder te kauwen met behulp van voldoende vloeistof. Neem Granufink bij voorkeur in tijdens de maaltijd. Het kan enige tijd duren voordat u merkt dat uw klachten verbeteren. Merkt u na vier weken nog geen verschil, of worden uw klachten de eerste week zelfs erger? Raadpleeg dan een arts. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Bij het gebruik van Granufink kunnen er soms onbedoelde bijwerkingen optreden. Het gaat dan meestal om milde maagdarmproblemen, zoals misselijkheid, buikpijn of diarree. Een enkele keer kan er een overgevoeligheidsreactie optreden, wat te merken is aan huiduitslag. Heeft u veel last van bijwerkingen of zijn de klachten hevig, stop dan met het gebruik van Granufink en overleg met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Granufink is niet bedoeld voor kinderen jonger dan 18 jaar. Bent u overgevoelig voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter), neem dit geneesmiddel dan niet in. Gebruik Granufink Femina niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, tenzij een arts anders aanbeveelt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Granufink

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven