Haelan

Haelan

Haelan crème en zalf bevat flurandrenolide, een matig sterk werkende corticosteroïde (bijnierschorshormoon). Dit geneesmiddel vermindert symptomen van een ontstoken huid, bijvoorbeeld als gevolg van eczeem. Klachten als jeuk, zwelling en schilfering nemen hierdoor af. U kunt Haelan online bestellen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Haelan?


Haelan crème en zalf bevat flurandrenolide, een matig sterk werkende corticosteroïde (bijnierschorshormoon). Dit geneesmiddel vermindert symptomen van een ontstoken huid, bijvoorbeeld als gevolg van eczeem. Klachten als jeuk, zwelling en schilfering nemen hierdoor af.

U kunt Haelan online bestellen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Artsen schrijven Haelan zalf of crème voor bij verschillende vormen van eczeem, lichen planus, psoriasis en andere huidaandoeningen waarbij de huid ontstoken is. De werkzame stof in Haelan maakt de huid weer rustig. Hierdoor verdwijnen klachten als roodheid, jeuk, schilfering en zwelling.

Hoe gebruikt u Haelan?


Haelan crème en zalf wordt gebruikt op de huid. De crème is vooral geschikt voor een vochtige huid of nattende plekken. De zalf bevat meer vet en is geschikt voor een droge, schilferige huid. Breng het product dun aan op een schone, droge huid. Was na gebruik direct uw handen en zorg ervoor dat het medicijn niet in uw ogen komt.

Dosering


De samenwerkende apotheken hebben de producten van Haelan online beschikbaar. Een arts vertelt u hoe vaak en hoe lang u dit medicijn moet gebruiken. De algemene richtlijnen voor de dosering van Haelan crème en zalf zijn als volgt:


  • Volwassenen en kinderen: een- tot tweemaal daags de aangedane huid dun insmeren.Gebruik Haelan niet lang achtereen zonder advies van een arts. Vooral kinderen moeten dit geneesmiddel zo kort mogelijk (maximaal vijf dagen) gebruiken.

Bijwerkingen


Tijdens de behandeling met Haelan kunt u last krijgen van bijwerkingen, zoals:


  • Huidirritatie op de plek waar het medicijn is aangebracht;
  • Dunner of bleker worden van de behandelde huid.Overleg met een arts als u last krijgt van bijwerkingen. In de bijsluiter vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Haelan is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik dit medicijn niet:


  • Als u overgevoelig bent voor flurandrenolide of een van de gebruikte hulpstoffen;
  • Voor huidklachten die het gevolg zijn van een bacteriële infectie, schimmelinfectie of virusinfectie, acne, rosacea of tuberculose op de huid;
  • In het genitale of anale gebied.Heeft u problemen met uw gezondheid of gebruikt u nog andere medicijnen, vermeld dit dan bij uw bestelling. Een arts weet of u Haelan veilig kunt gebruiken.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik Haelan zalf of crème niet, of uitsluitend in overleg met een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van sterke drank.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Haelan

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven