Herpotherm - Hot Kiss

Herpotherm - Hot Kiss

4 / 5 gebaseerd op 2 reviews

Herpotherm is een klein apparaat in de vorm van een lippenstift. Het wordt gebruikt om herpes uitbraken op de lip, ook wel een koortslip genoemd, tegen te gaan. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Herpotherm (voorheen Hotkiss)?


Herpotherm is een klein apparaat in de vorm van een lippenstift. Het wordt gebruikt om herpes uitbraken op de lip, ook wel een koortslip genoemd, tegen te gaan. Herpotherm werkt alleen preventief en moet herhaaldelijk worden gebruikt.

Koortslip


Er zijn veel manieren om een koortslip op te lopen. Denk aan te lang in de zon liggen, uit een vuil glas drinken of het hebben van een lage weerstand. 95% van de wereldbevolking draagt het virus dat een koortslip veroorzaakt. Bij 30% breekt de koortslip ook daadwerkelijk uit. Herpotherm helpt een koortslip preventief voorkomen.

Hoe moet u Herpotherm gebruiken?


Wanneer u een koortslip aan voelt komen (symptomen zijn een tinteling, branderig gevoel en/of een slechte weerstand) moet u het apparaat direct gebruiken. Wanneer u het apparaat op de koortslip plaatst volgt er een korte warme stoot, van circa 50 graden. Houd het apparaat op de koortslip tot u een piep hoort. Dit duurt ongeveer vier seconden.
Wanneer u last heeft van meerdere blaasjes kunt u Herpotherm voor alle blaasjes gebruiken. Het is echter niet de bedoeling om het apparaat meer dan drie keer per dag te gebruiken.

Bijwerkingen


Het gebruik van het apparaat kan even pijnlijk aanvoelen.

Reviews (2)
4 / 5 gebaseerd op 2 reviews

Beetje pijnlijk, maar werkt wel!

(4/5)
Oldenzaal,

Ik gebruik dit apparaatje al jaren. Zodra ik een blaasje voel opkomen gebruik ik het en vaak voel ik vrijwel gelijk erna dat het blaasje minder wordt en minder gevoelig is. Ik vind het een aanrader voor iedereen die hiermee te kampen heeft. Het werkt het beste wanneer je het zo snel mogelijk gebruikt.

Hott kiss!

(4/5)
Almere,

Geweldig product, nooit meer een koortslip gehad. Wanneer je een tinteling voelt of zelfs al een blaasje ziet, dan de hott kiss erop en je blaasje verdwijnt of je koortslip komt nooit door. Soms is het wel wat pijnlijk, maar liever even met je oogjes knijpen dan 7 tot 10 dagen een lelijke koortslip! Zeker een aanrader!!!

Product review - Herpotherm - Hot Kiss

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven