I Say Vaginale Klachten

I Say Vaginale Klachten

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

I Say Vaginale Klachten is een zelfzorgproduct dat vaginale klachten helpt voorkomen en behandelt. De werkzame ingrediënten, waaronder Cranberry Active, vormen een laagje over het vaginale slijmvlies en herstellen de pH-waarde in de vagina. Meer info

Laagste prijs
€ 13,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is I Say Vaginale Klachten?


I Say Vaginale Klachten is een zelfzorgproduct dat vaginale klachten helpt voorkomen en behandelt. De werkzame ingrediënten, waaronder Cranberry Active, vormen een laagje over het vaginale slijmvlies en herstellen de pH-waarde in de vagina. Hierdoor verdwijnen vaginale ongemakken en worden nieuwe infecties voorkomen. I Say Vaginale Klachten is zonder recept verkrijgbaar.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Dit product is bedoeld voor vrouwen die last hebben van vaginale klachten, zoals jeuk, toegenomen en/of onprettig ruikende afscheiding, geïrriteerde en gezwollen schaamlippen en roodheid in de vagina. Deze symptomen zijn vaak het gevolg van een schimmelinfectie (candida) of een bacteriële infectie. I Say Vaginale Klachten herstelt de zuurgraad van de vagina. Op die manier komt de natuurlijke vaginale flora weer in balans, waardoor de desbetreffende schimmels en bacteriën niet langer de overhand hebben en vaginale ongemakken verdwijnen.

I Say Vaginale Klachten kan ook worden gebruikt om klachten te voorkomen wanneer de zuurgraad in de vagina verstoort dreigt te raken, bijvoorbeeld tijdens een antibioticakuur of in het geval van een lage weerstand.

Hoe gebruikt u I Say Vaginale Klachten?


Breng de vaginale tablet met de vinger zo diep mogelijk in de schede. Doe dit bij voorkeur vlak voor het slapen gaan: de tablet kan dan de hele nacht inwerken. Maak de kuur helemaal af. Stopt u eerder met het gebruik van I Say Vaginale Klachten, dan kan de infectie terugkomen. Raadpleeg de arts als u na vijf dagen nog geen verbetering van de klachten opmerkt. De vaginale tabletten kunnen tijdens de menstruatie gewoon gebruikt worden.

Dosering


De aanbevolen dosering van I Say Vaginale Klachten ter behandeling van vaginale ongemakken is als volgt:


  • Vrouwen en meisjes vanaf 16 jaar: gedurende 14 dagen eenmaal daags 1 tablet inbrengen in de vagina.De aanbevolen dosering van I Say Vaginale Klachten ter voorkoming van vaginale ongemakken is als volgt:

  • Vrouwen en meisjes vanaf 16 jaar: gedurende 14 dagen om de dag 1 tablet inbrengen in de vagina.Wijk niet af van de aanbevolen dosering en lees voor gebruik de bijsluiter. I Say Vaginale Klachten wordt niet aanbevolen voor meisjes jonger dan 16 jaar, tenzij de arts anders adviseert.

Bijwerkingen


Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van de vaginale tabletten. Wel kan het soms voorkomen dat de tablet na verloop van tijd gedeeltelijk onopgelost uit de vagina komt. Dit heeft geen invloed op de werking van het product. U kunt eventueel een inlegkruisje dragen om vlekken in het ondergoed te voorkomen. Krijgt u last van andere bijwerkingen, raadpleeg dan de arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Gebruik I Say Vaginale Klachten niet als u overgevoelig bent voor een van de gebruikte (hulp)stoffen. U vindt een overzicht van de ingrediënten in de bijsluiter. Gebruik de vaginale tabletten niet als de uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, overleg dan eerst met de arts of u de vaginale tabletten mag gebruiken.

Er gelden voor dit product geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - I Say Vaginale Klachten

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven