iHealth Draadloze Activity Tracker

iHealth Draadloze Activity Tracker

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Draadloze Activity Tracker registreert hoeveel u beweegt, hoeveel calorieën u verbrandt en hoe uw slaappatroon verloopt. Dit handige apparaat draagt u om uw pols of middel en is bestand tegen regenwater en zweet. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is een iHealth Draadloze Activity Tracker?


De iHealth Draadloze Activity Tracker registreert hoeveel u beweegt, hoeveel calorieën u verbrandt en hoe uw slaappatroon verloopt. Dit handige apparaat draagt u om uw pols of middel en is bestand tegen regenwater en zweet. De meter heeft een draadloze bluetooth-verbinding met uw tablet of smartphone. U kunt de gegevens over uw slaap- en bewegingspatroon dan ook direct online bekijken via de gratis te downloaden iHealth MyVitals-app.

Waar wordt het voor gebruikt?


Genoeg bewegen en een goede nachtrust zijn belangrijk voor uw gezondheid. Maar hoeveel beweegt u eigenlijk op een dag, en slaapt u wel goed? Met de iHealth Draadloze Activity Tracker krijgt u inzicht in uw activiteiten en rustmomenten. ’s Nachts meet het apparaatje hoe diep en efficiënt u slaapt. Overdag registreert de iHealth meter al uw stappen en de afstanden die u aflegt. Het apparaat herkent uw bewegingen en rekent uit hoeveel energie u verbruikt. Bewegen was nog nooit zo leuk!

Hoe werkt de iHealth Wireless Activity and Sleep Meter?


De meter analyseert via uw pols of middel uw bewegingspatroon en slaapniveau en geeft deze in overzichtelijk grafieken weer op uw smartphone of tablet. Zo ziet u direct hoe intensief u bewogen of geslapen heeft, en wat het effect daarvan is op uw gezondheid en fitheid. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor het inschakelen van de alarmfunctie en andere handige features waarmee u uw gegevens kunt beheren.

Hoe gebruikt u de iHealth Draadloze Activity Tracker?


Na het downloaden van de iHealth MyVitals-app en het instellen van de bluetooth-verbinding kunt u de iHealth Wireless Activity and Sleep Meter gaan gebruiken. U draagt de meter dag en nacht om uw pols of om uw middel. Het apparaat wordt geleverd met hypoallergene polsbandjes in twee kleuren en een draagclip. U kunt eenvoudig persoonlijke doelen instellen, uw vorderingen bijhouden en de resultaten online delen.

Wanneer mag u de iHealth Draadloze Activity Tracker niet gebruiken?


Draag de iHealth meter niet als u gaat zwemmen, onder de douche gaat of een bad neemt: het apparaat is bestand tegen spatwater, regenwater en zweet, maar is niet waterdicht.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Draadloze Activity Tracker

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven