iHealth Draadloze Bloeddrukmeter

iHealth Draadloze Bloeddrukmeter

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Draadloze Bloeddrukmeter is een geavanceerde draadloze bloeddrukmeter. Dankzij de bluetooth-verbinding met de (gratis te downloaden) iHealth MyVitals-app, kunt u de gemeten gegevens uitgebreid bekijken op uw smartphone of tablet. Meer info

Laagste prijs
€ 102,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een iHealth Draadloze Bloeddrukmeter?


De iHealth Draadloze Bloeddrukmeter is een geavanceerde draadloze bloeddrukmeter. Dankzij de bluetooth-verbinding met de (gratis te downloaden) iHealth MyVitals-app, kunt u de gemeten gegevens uitgebreid bekijken op uw smartphone of tablet. De iHealth Draadloze Bloeddrukmeter is gemakkelijk mee te nemen en kan overal en altijd gebruikt worden.

Waar wordt het voor gebruikt?


Een hoge bloeddruk is op den duur schadelijk voor de gezondheid. Een goede reden om uw bloeddruk in de gaten te houden. Met de iHealth Draadloze Bloeddrukmeter checkt u uw bloeddruk waar en wanneer u maar wilt: tijdens het sporten, gedurende uw vakantie of op kantoor. Combineert u de bloeddrukmeter met andere iHealth apparaten, zoals de Wireless Body Analyses Scale (draadloze weegschaal) en de Activity Meter Watch (activity tracker), dan kunt u nog veel meer aspecten van uw gezondheid online bijhouden.

Hoe werkt de iHealth Draadloze Bloeddrukmeter?


Dit apparaat meet de bovendruk (systolische druk) en onderdruk (diastolische druk) in het vatenstelsel en registreert uw polsgolf en hartslag. De iHealth Wireless Blood Pressure Monitor analyseert direct na het meten alle gegevens omtrent uw bloeddruk en vergelijkt deze data met de uitslagen van vorige metingen. U kunt dit overzicht bekijken op uw smartphone of tablet. Met de iHealth MyVitals-app kunt u bovendien doelen stellen en op die manier uw conditie verbeteren.

Hoe gebruikt u de iHealth Draadloze Bloeddrukmeter?


Download voor gebruik de gratis iHealth MyVitals-app op uw tablet of smartphone. De iHealth Wireless Blood Pressure Monitor is zeer eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen maar het manchet over uw ontblote arm te schuiven (volg de aanwijzingen in de Quick Start Guide), en de bloeddrukmeter aan te zetten. Het apparaat doet verder alles automatisch en geeft u aanwijzingen via het scherm van uw smartphone of tablet. Lees voordat u aan de slag gaat eerst de gebruiksaanwijzing.

Wanneer mag u de iHealth Draadloze Bloeddrukmeter niet gebruiken?


De iHealth Draadloze Bloeddrukmeter is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij volwassenen. Gebruik deze bloeddrukmeter niet bij jonge kinderen. Bent u zwanger, dan kunt u de bloeddrukmeter in overleg met de arts gebruiken.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Draadloze Bloeddrukmeter

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven