iHealth Draadloze Oximeter

iHealth Draadloze Oximeter

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Wireless Pulse Oximeter meet uw polsslag en het zuurstofgehalte in uw bloed, waar en wanneer u maar wilt. De draadloze bluetooth-verbinding zorgt ervoor dat u de gemeten waarden direct online kunt bekijken op uw smartphone of tablet. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is een iHealth Wireless Pulse Oximeter?


De iHealth Wireless Pulse Oximeter meet uw polsslag en het zuurstofgehalte in uw bloed, waar en wanneer u maar wilt. De draadloze bluetooth-verbinding zorgt ervoor dat u de gemeten waarden direct online kunt bekijken op uw smartphone of tablet. De meter bestaat uit een kleine clip die u gedurende een paar seconden om uw vingertop klemt. Het apparaat werkt op een batterij en is daardoor gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken.

Waar wordt de iHealth Wireless Pulse Oximeter voor gebruikt?


Het zuurstofgehalte in het bloed en de hartslag zijn twee belangrijke graadmeters voor de gezondheid. Bij gezonde mensen ligt het zuurstofpercentage in het bloed tussen de 96% en 99%, en de hartslag (in rust) rond de 80 slagen per minuut. Met de iHealth Wireless Pulse Oximeter checkt u het zuurstofgehalte in uw bloed en uw hartslag op elk gewenst moment, bijvoorbeeld tijdens of vlak na het hardlopen of een andere activiteit. Zo ziet u direct hoe uw hart en zuurstofgehalte reageren op lichaamsbeweging.

Hoe werkt de iHealth Wireless Pulse Oximeter?


iHealth Wireless Pulse Oximeter meet het zuurstofgehalte aan de hand van twee infrarode lichtstralen die door de huid heen het bloed in de haarvaten analyseren. Daarnaast registreert het apparaatje de hartslag. De resultaten worden via de bluetooth-verbinding naar uw mobiele telefoon of tablet gestuurd, zodat u deze statistieken online kunt bekijken, beheren en delen met anderen.

Hoe gebruikt u de iHealth Wireless Pulse Oximeter?


Na het downloaden van de gratis iHealth-app, het opladen van de batterij en het instellen van de bluetooth-verbinding kunt u het apparaat gebruiken. Klem de meter om uw vingertop zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing. Houd uw vinger stil tijdens het meten en zorg ervoor dat uw hand niet te koud is. Druk op ‘Start’ om het apparaat in werking te stellen. Na een aantal seconden zal de uitslag te lezen zijn op het display van het apparaat, en op uw tablet of smartphone.

Wanneer mag u de iHealth Wireless Pulse Oximeter niet gebruiken?


De iHealth Wireless Pulse Oximeter kan door iedereen gebruikt worden. Houd er rekening mee dat de uitslag van de meting kan worden beïnvloed door bepaalde aspecten, waaronder het dragen van kunstnagels of nagellak, koude vingers, beweging tijdens het meetmoment of knipperlichten in de directe omgeving.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Draadloze Oximeter

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven