iHealth Wave

iHealth Wave

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Wave is niet zomaar een activity tracker: dit geavanceerde polshorloge registreert en analyseert ook uw zwembewegingen! Het apparaatje is waterdicht tot een diepte van maar liefst 30 meter en heeft een fraai design. Meer info

Laagste prijs
€ 79,95
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een iHealth Wave?


De iHealth Wave is niet zomaar een activity tracker: dit geavanceerde polshorloge registreert en analyseert ook uw zwembewegingen! Het apparaatje is waterdicht tot een diepte van maar liefst 30 meter en heeft een fraai design. De iHealth Wave herkent de schoolslag, rugslag en borstcrawl en berekent hoeveel calorieën u verbrandt, hoeveel meter u zwemmend heeft afgelegd en hoe lang u over die afstand heeft gedaan. Deze gadget is de perfect hulp bij het verbeteren van uw zwemresultaten. Uiteraard houdt de iHealth Wave ook op het droge al uw bewegingen bij. Het apparaat beschikt over een stappenteller en vermeldt ook hierbij hoeveel energie u heeft verbruikt en hoe snel u bent. Draagt u de iHealth Wave ook ’s nachts, dan registreert het uw slaappatroon. Met dit apparaatje brengt u dus de hele dag uw activiteiten en rustmomenten in kaart. Dankzij de bluetoothverbinding en de gratis app zijn alle gegevens te downloaden op uw smartphone of tablet.

Wilt u de iHealth Wave online kopen, dan kan dat bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt dit apparaat voor gebruikt?


Zwemmen is een van de gezondste sporten. Het traint nagenoeg alle spiergroepen en zorgt voor een beter uithoudingsvermogen. Met de iHealth Wave krijgt u inzicht in al uw zwemresultaten, maar het apparaat houdt ook bij hoe ver en hoe vaak u wandelt en hardloopt. Het systeem heeft een functie om gestelde doelen bij te houden en reminders te geven, waardoor bewegen gestimuleerd wordt. Bovendien helpt het registreren van het aantal verbrande calorieën bij het volgen van een dieet. De sleeptrackfunctie geeft een goed overzicht van uw slaapefficiëntie. Een goede nachtrust is belangrijk voor het afweersysteem en tal van andere lichamelijke functies. De iHealth Wave geeft ook op die manier een nieuwe impuls aan een gezonde levensstijl, wat ziektes helpt voorkomen. Uiteraard is de bewegingsmeter ook voorzien van een alarmfunctie en geeft het de datum en tijd weer. De iHealth Wave gebruikt u dus 24 uur per dag.

Hoe werkt de iHealth Wave?


De iHealth Wave werkt op basis van een geavanceerde bewegingsmeter en ingenieuze rekenprogramma’s. Alle geregistreerde gegevens kunt u op zowel een Apple als op een Android telefoon of tablet draadloos downloaden zodat u een mooi overzicht heeft van alle behaalde resultaten. Handig om bijvoorbeeld te delen op social media of om te mailen aan uw behandelend arts of sportcoach.

Hoe gebruikt u dit apparaat?


De iHealth Wave is vormgegeven als polshorloge. De bijgeleverde polsbandjes in twee kleuren zijn gemaakt van soepel waterproof materiaal dat prettig aanvoelt op de huid. De bediening van het apparaatje is heel eenvoudig: door op het display te drukken, schakelt u tussen de functies. In de handleiding leest u hoe u de bewegingsmeter oplaadt en gebruikt.

Specificaties


De samenwerkende drogisten hebben de iHealth Wave online beschikbaar. Deze bewegingsmeter beschikt onder andere over de volgende specificaties:


 • Bluetooth 4.0;
 • Bijgeleverde usb-oplader;
 • Wordt geleverd met twee polsbandjes (zwart en blauw);
 • Inclusief handige quick start guide;
 • Gemeten gegevens te bekijken op smartphone, iPhone of tablet via de gratis iHealth app.
 • Compatible met o.a. iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy, LG Nexus en HTC One;
 • Automatisch on-screen rapport na wandelen, zwemmen, hardlopen en slapen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Wave

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven