iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter

iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter is een draadloze bloeddrukmeter die om uw pols past. Het apparaat heeft een bluetooth-verbinding met de iHealth MyVitals-app (gratis te downloaden) op uw smartphone of tablet. Meer info

Laagste prijs
€ 82,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter?


De iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter is een draadloze bloeddrukmeter die om uw pols past. Het apparaat heeft een bluetooth-verbinding met de iHealth MyVitals-app (gratis te downloaden) op uw smartphone of tablet. Daardoor zijn alle gegevens omtrent uw bloeddruk online te bekijken, beheren en versturen. De iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter werkt draadloos en is daardoor gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Bovendien kan de bloeddrukmeter door meerdere mensen gebruikt worden.

Waar wordt het voor gebruikt?


Een hoge bloeddruk kan schadelijke gevolgen hebben voor het lichaam. Het is daarom verstandig om uw bloeddruk regelmatig op te meten. Met de iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter kan dit op elke plaats en op ieder moment. Als u naast de bloeddrukmeter ook andere iHealth apparaten gebruikt, zoals de iHealth Draadloze BMI Weegschaal en de iHealth Draadloze Activity Tracker, krijgt u een nog completer beeld van uw gezondheid. Bovendien kunt u met de iHealth MyVitals-app doelen stellen om uw conditie te optimaliseren.

Hoe werkt de iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter?


De draadloze bloeddrukmeter van iHealth meet de bovendruk (systolische druk) en onderdruk (diastolische druk) in het vatenstelsel, en registreert daarbij ook de polsgolf en uw hartslag. U krijgt dus een uitgebreid overzicht van uw bloeddruk. Na elke meting worden de gegevens geanalyseerd en vergeleken met uw vorige uitslagen. Deze data worden vervolgens op uw tablet of smartphone weergegeven in overzichtelijke grafieken.

Hoe gebruikt u de iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter?


Download voor gebruik de gratis iHealth MyVitals-app op uw smartphone of tablet. De iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter is gemakkelijk te gebruiken. U schuift het manchet over uw pols zoals wordt beschreven in de Quick Start Guide, en zet de bloeddrukmeter aan. Het apparaat doet verder alles automatisch en geeft u aanwijzingen via het scherm van uw smartphone of tablet. Lees voordat u aan de slag gaat eerst de gebruiksaanwijzing.

Wanneer mag u de iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter niet gebruiken?


De iHealth wireless blood pressure wrist monitor is uitsluitend bedoeld voor gebruik bij volwassenen en is niet geschikt voor jonge kinderen. Gebruik de bloeddrukmeter uitsluitend in overleg met de arts als u zwanger bent.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Draadloze Pols Bloeddrukmeter

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven