Imodium

Imodium

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Imodium bevat loperamide voor het verlichten van diarree. Hoe werkt Imodium? Wanneer de natuurlijke balans van de voedings- en vochtabsorptie in uw darmen wordt verstoord, begint uw spijsvertering anders te werken. Meer info

Laagste prijs
€ 4,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *
Product informatie
Imodium bevat loperamide voor het verlichten van diarree.

Hoe werkt Imodium?
Wanneer de natuurlijke balans van de voedings- en vochtabsorptie in uw darmen wordt verstoord, begint uw spijsvertering anders te werken. Dat kan leiden tot een veelvuldige stoelgang en een losse, waterige ontlasting.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, werkt Imodium niet door uw stoelgang te blokkeren. In plaats daarvan bevat Imodium een actief ingrediënt met de naam ´loperamide´, dat werkt door uw spijsverteringsstelsel te normaliseren. Imodium is geschikt voor de symptomatische behandeling van acute of chronische diarree wanneer het niet mogelijk is de oorzaak aan te pakken. Imodium helpt om je darmen weer normaal te laten functioneren. En jou snel van je diarree af te helpen, zodat je je normale activiteiten kan hervatten!

Waarschuwing:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Imodium mag niet gebruikt worden bij kinderen jonger dan 8 jaar. Tussen 2 en 6 jaar enkel Imodium orale drank gebruiken op medisch voorschrift. Niet gebruiken bij aanhoudende buikpijn, bij slijm of bloed in de ontlasting.
Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Imodium

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven