Interprox Regular

Interprox Regular

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Een Interprox Regular rager, ook wel interdentaalborstel genoemd, reinigt de ruimtes tussen de tanden en kiezen. De ragers verwijderen tandplak en voedselresten op plaatsen die te groot zijn om te flossen, maar waar de tandenborstel niet goed bij kan. Meer info

Laagste prijs
€ 4,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Interprox Regular?


Een Interprox Regular rager, ook wel interdentaalborstel genoemd, reinigt de ruimtes tussen de tanden en kiezen. De ragers verwijderen tandplak en voedselresten op plaatsen die te groot zijn om te flossen, maar waar de tandenborstel niet goed bij kan. Interprox Regular ragers zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Ragen is een essentieel onderdeel van een goede mondhygiëne. Ragers zijn ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen schoon te houden, bijvoorbeeld de ruimte tussen gebit en tandvlees of het gebied rond de slotjes van een vaste beugel. Interprox Regular ragers verwijderen achtergebleven voedselresten, bacteriën en tandplak en beschermen het gebit tegen de vorming van cariës. De borstelhaartjes houden het tandvlees sterk, waardoor het minder snel bloedt of ontsteekt. De Interprox Regular ragers hebben een recht handvat en zijn daardoor met name geschikt om de voorste tanden en kiezen te reinigen. Voor het schoonmaken van de kiezen achter in de mond kunt u beter Interprox Plus ragers met een gebogen handvat gebruiken.

Hoe werkt Interprox Regular?


Een Interprox Regular rager heeft een praktisch, recht handvat waarmee u de borstel goed kunt bewegen. De ragers zijn verkrijgbaar met taps toelopende borsteltjes (conisch) en met rechte borsteltjes. Conische ragers hebben als voordeel dat ze zowel in kleine als grotere tussenruimtes passen. De borstelhaartjes zijn sterk genoeg om plak en vuil te verwijderen, maar dusdanig zacht en soepel dat ze het tandglazuur, implantaten, kronen en beugels niet beschadigen. Interprox Regular ragers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten:


 • Super Micro: met een oranje handvat, heeft een borsteltje met een diameter van 2 mm.
 • Micro: met een groen handvat, heeft een borsteltje met een diameter van 2,4 mm.
 • Mini: met een geel handvat, heeft een borsteltje met een diameter van 3 mm.
 • Cylindrical: met een wit handvat, heeft een borsteltje met een diameter van 3,5 mm.
 • Maxi: met een paars handvat, heeft een borsteltje met een diameter van 6 mm.
 • Mini conical: met een rood handvat, heeft een taps toelopend borsteltje met een diameter van 2 tot 4 mm.
 • Conical: met een blauw handvat, heeft een taps toelopend borsteltje met een diameter van 3,5 tot 6 mm.Kies een formaat dat goed bij uw gebit past. De kern van de rager mag de tanden en kiezen in principe niet raken.

Hoe gebruikt u Interprox Regular?


Gebruik de Interprox ragers na het tandenpoetsen op de volgende manier:


 • Houd de rager tussen duim en wijsvinger en steek het borsteltje in de ruimte die u wil schoonmaken.
 • Beweeg het ragertje vervolgens heen en weer zodat al het vuil verwijderd wordt.
 • Spoel, als alle interdentale ruimtes gereinigd zijn, de mond en maak het ragertje schoon onder stromend water. Plaats de beschermdop terug op de rager.Vervang de ragers regelmatig om hygiënische redenen of zodra de rager niet meer recht is of haartjes verliest.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Overleg met de (tand)arts of u Interprox Regular ragers mag gebruiken rondom loszittende gebitselementen of als u lijdt aan een aandoening aan het tandvlees.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Interprox Regular

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven