Isotrex (isotretinoine)

Hardnekkige acné? Roaccutane bestellen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek


Wanneer Roaccutane kopen bij een apotheek?


Acné, puisten, pukkels, verstopte poriën, mee-eters: huidproblemen kunnen enorm ontsierend zijn. Jeugdpuistjes gaan meestal vanzelf weer over, maar als acné hardnekkige vormen aanneemt, moet er wel iets aan gedaan worden. Huis-tuin-en-keukenmiddeltjes en zelfs antibiotica werken bij ernstige acné niet afdoende. Roaccutane is een sterk medicijn. Het zorgt ervoor dat de huidlaag sneller vernieuwt, waardoor onzuiverheden geen kans krijgen.

Roaccutane, bij ernstige acné en puisten


Acné is een aandoening die veel meer is dan alleen maar jeugdpuistjes of verstopte talgkliertjes. Bij echte acné is er sprake van onderhuidse ontstekingen die blijvende littekens kunnen achterlaten. Acné kan diverse oorzaken hebben, waaronder:

 • Hormoonschommelingen (puberteit, overgang), waardoor de talgklieren overmatig talg (huidsmeer) produceren;
 • Gebruik van bepaalde medicijnen (bijvoorbeeld tegen epilepsie of tuberculose);
 • Gebruik van bepaalde voedingssupplementen die anabolen steroïden bevatten (bodybuilders).
 • Roaccutane bestellen bij samenwerkende apotheken kan helpen bij ernstige acné. De huid wordt weer zuiver en vrij van ontstekingen.


Hoe werkt Roaccutane?


De werkzame stof in Roaccutane is isotretinoïne, een geneesmiddel dat acné op verschillende manieren bestrijdt:

 • De productie van talg wordt geremd, zodat de huid minder vet wordt;
 • Bacteriën worden gedood, waardoor ontstekingen genezen en nieuwe infecties worden voorkomen;
 • De celdeling in de huid wordt gestimuleerd, waardoor oude huidcellen sneller worden afgestoten.
 • Roaccutane kopen zorgt ervoor dat onzuiverheden geen kans meer krijgen. Puisten, verstopte talgklieren en hardnekkige vormen van acné worden door dit geneesmiddel grondig aangepakt.


Het gebruik van Roaccutane


Roaccutane bestaat uit capsules die in hun geheel moeten worden ingenomen tijdens of vlak na de maaltijd. Op basis van uw klachten zal een arts een kuur voorschrijven. In de meeste gevallen gaat het om een langdurige behandeling. Wilt u Roaccutane gebruiken? Lees dan voor gebruik goed de bijsluiter en volg de richtlijnen van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Roaccutane:

 • De werkzame stof isotretinoïne is zeer schadelijk voor de ontwikkeling van een ongeboren baby. Een zwangerschap moet dan ook absoluut worden uitgesloten voordat u met dit middel begint;
 • U kunt bij het gebruik van Roaccutane soms last krijgen van droge ogen, mond en/of andere slijmvliezen. Ook irritatie van de huid komt soms voor;
 • Gebruik dit middel niet als u zwanger bent of wilt worden, of als u borstvoeding geeft.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Roaccutane kopen bij samenwerkende apotheken


Acné is zeer ontsierend voor de huid en kan zelfs blijvende littekens veroorzaken. Roaccutane is een sterk medicijn dat kan helpen om deze huidproblemen te genezen. Momenteel is Roaccutane niet op voorraad bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Wel kunt u daar Isotrex bestellen, een crème met isotretinoïne, de werkzame stof die ook in Roaccutane zit. Bij een samenwerkende apotheek wordt uw bestelling discreet en zorgvuldig verwerkt. Bovendien leveren zij snel: als u vandaag uw medicijnen bestelt, heeft u deze al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

* Prijs is inclusief BTW.