Itraconazol

Itraconazol ervaringen


Een schimmelinfectie is erg vervelend. Op de huid veroorzaken deze infecties rode vlekken, jeuk of schilfering. Vooral de voeten zijn nogal eens de klos: zwemmerseczeem en kalknagels komen vaak voor. Ook in de mond, keel, slokdarm kan een schimmelinfectie ontstaan. U krijgt dan last van zweertjes in de mond, pijn bij het slikken of een witte aanslag op de tong. Een vaginale schimmelinfectie zorgt voor jeuk en een toegenomen afscheiding. Itraconazol doodt de schimmels en gisten die verantwoordelijk zijn voor de infectie, waardoor de klachten verdwijnen. Dit receptplichtige geneesmiddel werkt zeer doeltreffend: er zijn veel mensen die positieve Itraconazol ervaringen hebben.

Wanneer kunt u Itraconazol gebruiken?


Itraconazol is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken verkrijgbaar als capsule en als drank (Sporanox). Dit geneesmiddel wordt via het maagdarmstelsel opgenomen in het bloed en bereikt op die manier alle weefsels. Itraconazol bestrijdt de schimmelinfectie dus van binnenuit. Dit medicijn wordt daarom vaak door artsen voorgeschreven als een lokale behandeling van de schimmelinfectie niet mogelijk is (bijvoorbeeld in het geval van een inwendige infectie) of niet voldoende resultaat heeft. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Dit voorkomt vervelende Itraconazol ervaringen, zoals hevige bijwerkingen.

Hoe gebruikt u Itraconazol?


Dit antischimmelmiddel is door de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken leverbaar als capsule, maar ook als drank. De capsules Itraconazol moeten in hun geheel worden doorgeslikt met water. Doe dit tijdens of direct na de maaltijd. Itraconazol drank moet een uur voor de maaltijd worden ingenomen met behulp van het bijgeleverde maatbekertje. Houd de vloeistof ongeveer 20 seconden in de mond voordat u het doorslikt. Spoel de mond niet na. Een arts schrijft Itraconazol meestal voor als kuur. De duur van zo'n kuur hangt af van de aandoening waarvoor u het medicijn gebruikt. Maak de kuur altijd helemaal af. Op die manier worden alle schimmels en gisten gedood en verdwijnen de klachten.

Itraconazol bij kinderen, zwangerschap en borstvoeding


Het is niet bekend wat het effect van Itraconazol op jonge kinderen is. Daarom mag dit medicijn niet aan kinderen worden gegeven, tenzij een arts anders adviseert. Er zijn weinig Itraconazol ervaringen met het gebruik van dit medicijn tijdens een zwangerschap. Daardoor is niet bekend wat voor een effect dit geneesmiddel op een foetus of embryo heeft. Gebruik Itraconazol niet, of uitsluitend na overleg met een arts als u in verwachting bent. Itraconazol komt via het bloed ook in moedermelk terecht. Het gebruik van dit geneesmiddel wordt daarom afgeraden aan vrouwen die borstvoeding geven.

Itraconazol online bestellen bij een samenwerkende apotheek


Online medicijnen kopen bij apotheken is snel, discreet en gemakkelijk. Een arts die met Dokteronline.com samenwerkt, controleert bovendien uw medische achtergrond als u dit geneesmiddel bij een samenwerkende apotheek bestelt. Dit om te voorkomen dat u per ongeluk een medicijn gaat gebruiken dat niet goed voor u is. Vul de vragenlijst tijdens uw bestelling bij een samenwerkende apotheek zo zorgvuldig mogelijk in. Zo krijgt een samenwerkende arts een goed beeld van uw gezondheid en kan hij de juiste dosering van Itraconazol voorschrijven. Het online recept wordt vervolgens doorgestuurd naar een apotheek, waar het geneesmiddel wordt verpakt en naar u wordt opgestuurd. Wilt u Itraconazol bestellen bij een samenwerkende apotheek, de bijsluiter lezen, of Itraconazol ervaringen van andere bezoekers bekijken, dan kunt u terecht op de productpagina.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.