Jiksu e-Sigaret

Jiksu e-Sigaret

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Jiksu e-sigaret is een elektronische sigaret. Met dit apparaatje inhaleert u vloeistofdamp in plaats van rook, teer en andere schadelijke stoffen. Elektronisch roken, ook wel e-smoking genoemd, is daarmee een gezond alternatief voor het roken van tabak, en mag bovendien ook in openbare ruimtes gebruikt worden. Meer info

Laagste prijs
€ 33,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Jiksu e-sigaret?


De Jiksu e-sigaret is een elektronische sigaret. Met dit apparaatje inhaleert u vloeistofdamp in plaats van rook, teer en andere schadelijke stoffen. Elektronisch roken, ook wel e-smoking genoemd, is daarmee een gezond alternatief voor het roken van tabak, en mag bovendien ook in openbare ruimtes gebruikt worden. Deze e-sigaret kan zonder recept worden besteld. Dokteronline.com heeft ook e-vloeistof in diverse smaken en andere accessoires in het assortiment.

Waar wordt het apparaat voor gebruikt?


De e-sigaret is hét alternatief voor roken. Met de elektronische sigaret inhaleert u alleen nog waterdamp met een smaakje, eventueel aangevuld met nicotine. Er is geen sprake van een nare rooklucht en u kunt daardoor gerust binnen een ´sigaretje opsteken´. De smaak van de e-sigaret is nagenoeg hetzelfde als die van een echte sigaret. U proeft nauwelijks of geen verschil.
De e-sigaret is ook een ideale manier om te stoppen met roken van tabak. De e-vloeistof met nicotine is verkrijgbaar in verschillende sterktes. U kunt het nicotinegehalte langzaam afbouwen, waardoor u geen ontwenningsverschijnselen ervaart.

Hoe gebruikt u de Jiksu e-sigaret?


De e-sigaret wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Voor het eerste gebruik moet de batterij minimaal vier uur worden opgeladen. Daarna kunt u de clearomizer (verdamper) vullen met een e-vloeistof naar keuze (apart te bestellen) en beginnen met roken. De e-sigaret bestaat uit drie onderdelen: oplaadbare batterij, verdamper en mondstuk. In de bijgeleverde handleiding staat beschreven hoe u de e-sigaret in elkaar zet en gebruikt.

Dosering


Vul de clearomizer met maximaal 1,2 ml e-vloeistof zoals aangegeven in de handleiding. Deze vloeistof (ook wel e-liquid genoemd) is verkrijgbaar met of zonder nicotine, in verschillende smaken en sterktes. Een flesje e-vloeistof van 10 ml is qua verbruik te vergelijken met ongeveer 5 pakjes sigaretten. De e-sigaret is in gebruik dus veel voordeliger dan het roken van tabak.
De e-vloeistof is uitsluitend bedoeld om de clearomizer mee te vullen. Drink deze vloeistof nooit op en voorkom dat het product in uw ogen komt.

Bijwerkingen


De e-sigaret veroorzaakt over het algemeen geen bijwerkingen. Wel kunt u bij het elektronisch roken (net als bij het roken van gewone sigaretten) last krijgen van kriebelhoest of irritatie in de mond- en/of keelholte.
E-vloeistof met nicotine kan bijwerkingen veroorzaken als misselijkheid, diarree en hartkloppingen, vooral als u niet gewend bent aan nicotine.

Wanneer mag u dit apparaat niet gebruiken?


De Jiksu e-sigaret is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder, en is vrij verkrijgbaar. Elektronisch roken wordt afgeraden als u:


  • Een niet-roker bent;
  • Jonger bent dan 18 jaar;
  • Overgevoelig bent voor een van de bestanddelen van de e-vloeistof (zie bijsluiter of verpakking);
  • Een aandoening heeft waarbij roken wordt afgeraden (raadpleeg bij twijfel de arts).Bewaar de e-sigaret en e-vloeistof altijd buiten bereik van kinderen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Het gebruik van de e-sigaret waarbij vloeistof met nicotine wordt verdampt, wordt afgeraden als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Nicotine is schadelijk voor een (ongeboren) baby.

Er gelden verder geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Jiksu e-Sigaret

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven