Largo Cream

Largo Cream

5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Een volle, stevige penis hoeft niet langer een onbereikbare droom te zijn. Largo Cream heeft al heel wat heren aan een groter exemplaar geholpen. Dit product zorgt ervoor dat de penis dikker wordt en heeft tegelijkertijd een goede invloed op het erectievermogen. Meer info

Laagste prijs
€ 20,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Largo Cream?


Een volle, stevige penis hoeft niet langer een onbereikbare droom te zijn. Largo Cream heeft al heel wat heren aan een groter exemplaar geholpen. Dit product zorgt ervoor dat de penis dikker wordt en heeft tegelijkertijd een goede invloed op het erectievermogen. De crème geeft daarmee ook uw liefdesleven en zelfvertrouwen een flinke boost. Largo Cream is veilig, gemakkelijk in gebruik en zeer effectief: ruim 92% van de gebruikers ziet al na 11 dagen resultaat. U kunt discreet Largo Cream online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. De crème wordt dan in een neutrale verpakking bij u thuis bezorgd.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Niet iedere man is even groot geschapen. Waar de een is gezegend met een maatje meer, moet de ander het doen met een wat kleinere penis. Largo Cream is speciaal ontwikkeld om de natuur een handje te helpen. De ingrediënten van de crème stimuleren de doorbloeding van de penis. Hierdoor zwelt het weefsel op en krijgt de penis meer volume. Dankzij de verbeterde doorbloeding wordt de penis ook sneller stijf bij seksuele opwinding en blijft de erectie langer in stand. En dat is een pluspunt voor uw seksleven! Largo cream is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en kan veilig en langdurig gebruikt worden. De crème trekt goed in en werkt snel. Binnen een paar weken merkt u al het verschil. Het effect van Largo Cream is aangetoond in diverse tests: deelnemers in Zweden, Frankrijk en Noorwegen hadden zeer veel baat bij het product. Largo Cream is nu gelukkig ook voor Nederlandse mannen verkrijgbaar.

Hoe gebruikt en doseert u Largo Cream?


De samenwerkende drogisten hebben Largo Cream online beschikbaar in tubes van 40 ml. Gebruik de crème altijd op een schone, droge huid. De richtlijnen voor gebruik zijn als volgt:


  • Mannen vanaf 18 jaar: een- tot tweemaal daags een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de penis. Masseer het product in totdat de crème helemaal in de huid is getrokken.Was na gebruik uw handen en zorg ervoor dat de crème niet in de ogen komt. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


Largo Cream wordt doorgaans zonder problemen verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Largo Cream niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Een overzicht van de samenstelling kunt u vinden in de bijsluiter of op de verpakking. Largo Cream wordt niet aanbevolen aan jongens die jonger zijn dan 18 jaar.

Reviews (1)
5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Dit werkt echt heel goed!

(5/5)
Sluis,

Toen ik dit product aanschafte, had ik er weinig vertrouwen in maar ik wilde het graag eens proberen want ik heb namelijk nogal een probleem wat mijn zelfvertrouwen erg negatief beinvloed. Na het gebruijk van de creme ben ik weer zeker van mezelf! Mijn vriendin en ik genietten hier elke dag van! :)

Product review - Largo Cream

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven