Levitra

Wat is Levitra en waarvoor wordt het gebruikt?


Levitra is een filmomhulde oranje tablet, met aan een kant de sterkte en aan de andere kant het Bayer kruis. Een verpakking bevat 2, 4, 8 of 12 tabletten. Levitra is een geneesmiddel voor de behandeling van erectyle disfunctie bij mannen, dit omvat problemen met het krijgen en/ of behouden van een erectie.

Erectiestoornissen


Minstens een op de tien mannen heeft wel eens problemen met het krijgen of het behouden van een erectie. De oorzaak kan fysiek of psychisch zijn, veelal speelt er een combinatie van oorzaken. Ongeacht de oorzaak is het effect hetzelfde: door spier- en bloedvatveranderingen kan er niet genoeg bloed in de penis blijven om deze stijf te maken en / of stijf te houden.

Hoe werkt Levitra?


Normaal wordt een erectie beheerst door een evenwicht tussen twee lichaamseigen stoffen. De eerste stof veroorzaakt de erectie, de tweede stof zorgt ervoor dat de erectie weer verdwijnt. Wanneer het evenwicht tussen deze twee stoffen ontregeld is, kan het gebeuren dat de erectie al verdwijnt voordat deze begonnen is.

Levitra werkt doordat het de werking vermindert van de tweede stof (PDE-5). Doordat deze stof onderdrukt wordt, is het gemakkelijker om een erectie te krijgen en lang genoeg te behouden. Levitra wordt ongeveer 25 tot 60 minuten voor de gemeenschap ingenomen en is werkzaam wanneer er seksuele prikkeling plaatsvindt.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.