Listerine

Listerine

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Listerine is een mondwater dat het gebit en het tandvlees verzorgt en beschermt. Het product is antibacterieel en zorgt voor een goede mondhygiëne. Dagelijks de mond spoelen met Listerine voorkomt een slechte adem en tandvleesproblemen, en beschermt het gebit tegen het ontstaan van gaatjes. Meer info

Laagste prijs
€ 3,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Listerine?


Listerine is een mondwater dat het gebit en het tandvlees verzorgt en beschermt. Het product is antibacterieel en zorgt voor een goede mondhygiëne. Dagelijks de mond spoelen met Listerine voorkomt een slechte adem en tandvleesproblemen, en beschermt het gebit tegen het ontstaan van gaatjes. Listerine verstoort de mondflora niet en is verkrijgbaar in diverse varianten.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Een mondspoeling is een goede aanvulling op het tandenpoetsen. Met tandenpoetsen wordt slechts 25% van de bacteriën in de mondholte verwijderd. De overige 75% blijven achter op de tong, tussen de tanden, onder de tandvleesrand en op het gehemelte. Deze bacteriën kunnen veel problemen veroorzaken, zoals tandvleesontstekingen, cariës en een slechte adem. Listerine mondwater bestrijdt de bacteriën ook op de moeilijk bereikbare plekken, waardoor de mond en het gebit gezond blijven. Onderzoek wijst uit dat het gebruik van Listerine de vorming van tandplak met maar liefst 70% vermindert.

Hoe werkt Listerine?


Listerine maakt bacteriën in de mondholte onschadelijk. Het product is verkrijgbaar in de volgende varianten:


 • Listerine Original: het klassieke mondwater met de karakteristieke smaak. Wordt al meer dan 110 jaar verkocht.
 • Listerine Coolmint: met een zeer verfrissende en pittige pepermuntsmaak.
 • Listerine Cool Citrus: heeft een aangename citrussmaak.
 • Listerine Zero: zonder alcohol, heeft een mildere smaak en is ook geschikt voor jongere kinderen (vanaf 6 jaar).
 • Listerine Tand- en Tandvleesbescherming: met toegevoegd fluoride. Versterkt het tandglazuur en beschermt nog effectiever tegen tandvleesproblemen.
 • Listerine Actieve Tandsteen Controle: bevat zinkchloride, wat zorgt voor natuurlijk witte tanden en minder tandsteenvorming.
 • Listerine Total Care: alles-in-een mondwater met een zesvoudige werking en een optimaal effect. Ook verkrijgbaar in een sensitive-variant zonder alcohol met een mildere smaak.
 • Listerine Advanced White: met toegevoegd fluoride. Verwijdert tandverkleuring en zorgt voor wittere tanden binnen twee weken.
 • Listerine Professional Sensitivity Therapy: vermindert pijnklachten bij gevoelige tanden.Listerine kan ook gebruikt worden door mensen met een kunstgebit, implantaat of (vaste) beugel.

Hoe gebruikt u Listerine?


Gebruik Listerine mondwater altijd na het poetsen en flossen/stoken. De aanbevolen dosering is ongeveer 20 ml per keer. Voor een optimaal effect wordt aangeraden om de mond tweemaal daags gedurende 30 seconden te spoelen met Listerine. Verdun het mondwater niet en slik het product niet door. Spoel de mond niet na met water na het gebruik van Listerine.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Listerine mondspoeling niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een overzicht van de ingrediënten op de verpakking of in de bijsluiter. De mondspoeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar (6 jaar bij Listerine Zero en Listerine Total Care Sensitive), tenzij de tandarts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Listerine

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven