Lucovitaal Melatonine

Lucovitaal Melatonine

4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Lucovitaal Melatonine helpt bij slaapklachten en jetlag. De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Meer info

Laagste prijs
€ 4,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Lucovitaal Melatonine?


Lucovitaal Melatonine helpt bij slaapklachten en jetlag. De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Als dit proces is verstoord, kunnen er slaapproblemen ontstaan. Lucovitaal Melatonine vult het tekort aan dit slaaphormoon aan, waardoor het dag-nachtritme hersteld wordt en u beter slaapt. U kunt Lucovitaal Melatonine online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

De apotheken en drogisten die samenwerken met Dokteronline.com bieden verschillende behandelingen aan bij slaapproblemen, waaronder een hogere dosering Melatonine. Bekijk het volledige assortiment hier.

Waar wordt dit voedingssupplement voor gebruikt?


Slaapproblemen komen vaak voor. Oudere mensen hebben er sneller last van, omdat zij minder melatonine aanmaken. Maar ook andere groepen, zoals jonge kinderen, vrouwen in de overgang of mensen die in ploegendienst werken, hebben soms moeite om in slaap te komen. Inslaapproblemen kunnen behoorlijk frustrerend zijn. U ligt urenlang te woelen en bent de volgende dag niet goed uitgerust. Melatonine verhelpt deze problemen. Het zorgt ervoor dat het lichaam sneller in de slaapstand raakt. Op die manier valt u sneller in slaap en bent u de volgende ochtend weer fit. Lucovitaal Melatonine kan ook gebruikt worden bij een jetlag. Door het reizen naar een andere tijdzone kan de biologische klok flink van slag raken, waardoor u op de verkeerde momenten slaperig of wakker bent. Melatonine helpt het lichaam om te wennen aan het tijdsverschil zodat u sneller kunt meedraaien in het juiste ritme.

Hoe gebruikt en doseert u Lucovitaal Melatonine?


Bij de samenwerkende drogisten is Lucovitaal Melatonine online verkrijgbaar in verschillende sterktes.


  • Lucovitaal Melatonine 0,1 mg (100 mcg): geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Dosering: 1 tablet.
  • Lucovitaal Melatonine 1 mg: handige zuigtablet, alleen geschikt voor volwassenen. Dosering: 1 tablet.Neem de tablet melatonine een half uur voor het slapengaan in. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


Lucovitaal Melatonine wordt over het algemeen zonder problemen verdragen. Merkt u dat het voedingssupplement te sterk werkt, stap dan over op een lagere dosering. Vermoedt u dat u last heeft van bijwerkingen, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?


Gebruik Lucovitaal Melatonine niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Lucovitaal Melatonine in sterktes vanaf 1 mg is niet aanbevolen voor mensen die een lever-, nier- of auto-immuunziekte hebben of die bepaalde medicijnen gebruiken (zie bijsluiter).

Reviews (1)
4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Eindelijk kans op slaap

(4/5)
Hove,

Na Circadin geprobeerd te hebben (2mg, werkt niet al te best) dat best duur is, vond ik dit via Google. Hiermee val ik in slaap helaas nog steeds geen 8u zonder wakker worden, maar ik heb wel geslapen en ben redelijk uitgerust. Ik kan niet meer zonder.

Product review - Lucovitaal Melatonine

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven