Marvis mondspoeling

Marvis mondspoeling

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Bang dat uw adem naar knoflook, wijn, koffie of andere geurtjes ruikt? In Italië weten ze daar wel raad mee. Marvis mouthwash is een mondspoeling dat zorgt voor een optimale mondhygiëne. Meer info

Laagste prijs
€ 19,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Marvis mondspoeling?


Bang dat uw adem naar knoflook, wijn, koffie of andere geurtjes ruikt? In Italië weten ze daar wel raad mee. Marvis mouthwash is een mondspoeling dat zorgt voor een optimale mondhygiëne. De vloeistof geeft een langdurig frisse adem en beschermt het gebit tegen de vorming van gaatjes. Dit mondspoelmiddel is verpakt in een prachtig flesje en maakt onderdeel uit van de stijlvolle Italiaanse Marvis mondverzorgingslijn.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Marvis mondwater is een uitstekende aanvulling op tandenpoetsen. De desinfecterende ingrediënten zorgen ervoor dat achtergebleven bacteriën onschadelijk worden gemaakt. Hierdoor vermindert de vorming van tandplak en tandsteen en is het gebit beter beschermd tegen cariës. De vloeistof bereikt moeiteloos de kleinste plekjes tussen de tanden en kiezen.

Hoe werkt Marvis mondspoeling?


Marvis mondspoeling bevat onder andere xylitol en propolis: stoffen die antibacterieel werken. De formule bevat geen alcohol en is daardoor niet irriterend voor het tandvlees en de tong. Het toegevoegde pepermunt geeft een zeer pittige, frisse smaak en zorgt voor een geurvrije adem.

Hoe gebruikt u Marvis mondspoeling?


Gebruik Marvis mondwater altijd na het tandenpoetsen. De vloeistof is geconcentreerd. Verdun een deel mondwater met vier delen water en spoel hiermee de mond gedurende dertig seconden. Slik het mondwater niet door.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Marvis mouthwash niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Een overzicht van de ingrediënten is te vinden op de verpakking. Marvis mondspoeling is niet geschikt voor gebruik door kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Marvis mondspoeling

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven