De medici

Artsen en apothekers

Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt u desgewenst in online contact met medische specialisten en/of apotheken. Dokteronline.com is zelf geen online dokter en geen online apotheek of internetapotheek. Bij ons kunt u terecht voor informatie over uw gezondheid en wij faciliteren - indien nodig en gewenst - het online contact met artsen.

Direct nadat u uw aanvraag heeft ingevuld, kijkt één van de deskundige artsen naar uw klacht en uw medische geschiedenis. Vervolgens geeft de dokter een bindend advies over de door u gewenste medicijnen. Een positief advies betekent dat u een recept krijgt voorgeschreven. U hoeft niets meer te doen en heeft de medicijnen binnen een paar werkdagen in huis.

Dr. Syed Arfeen

Med Syed Eén van de artsen is Dr. Syed Arfeen. Na zijn studies medicijnen en chirurgie in Londen heeft Dr. Syed Arfeen meer dan 10 jaar lang bij de beste academische ziekenhuizen van Engeland gewerkt.
Dr. Syed Arfeen is een ervaren, veelzijdige en vooruitstrevende arts, die is gespecialiseerd in onder meer gynaecologie, kindergeneeskunde en chronische ziektes.

Naast een geregistreerd GMC (General Medical Council) arts is Dr. Syed Arfeen ook lid van de Royal College of Surgeons en van de Royal College of General Practitioners.

In zijn eigen woorden is Dr. Arfeen 'a strong believer in eHealth' en daarom werkt hij graag samen met Dokteronline.com.

'a strong believer in eHealth'

Gekwalificeerde artsen

Dokteronline.com werkt al jaren met 8 gekwalificeerde artsen waarvan wij zelf de achtergrond uitvoerig gecontroleerd hebben. Daarnaast monitoren wij het voorschrijfgedrag en werken we nauw met de artsen samen voor wat betreft het assortiment, anamnese vragen en de medische richtlijnen.

De naam van uw behandelend arts kunt u altijd terug vinden in de bevestigingsemail, die u ontvangt nadat de arts uw aanvraag heeft beoordeeld. In deze email vindt u tevens het officiële registratienummer van uw behandelend arts, alsook een digitale link naar de regulerende instantie in het EU-land waar deze arts werkzaam is. Met deze informatie kunt u eenvoudig zijn of haar registratie online verifiëren.

Medici cartoon

De apotheken met wie wij werken

De apotheken waarmee we u in contact brengen zijn Europese apotheken die volledig voldoen aan alle regels die in het land van vestiging gelden. Daarnaast zijn deze apotheken ook door ons gecontroleerd op kwaliteit, professionaliteit, vergunningen en diploma’s. Ook werken we nauw samen met deze apotheken voor wat betreft het assortiment en medische richtlijnen.
Elke apotheek staat onder toezicht van de desbetreffende controlerende instantie in het land van vestiging.

EU common logo voor internet apotheken

Sinds juli 2015 is er een officieel EU-keurmerk voor internet-apotheken. Dokteronline.com is geen internet apotheek, maar de apotheken waarmee wij samenwerken hebben allemaal dit keurmerk of komen daarvoor in aanmerking en hun aanvraag is in behandeling.

Enkele apotheken die uw aanvraag in behandeling nemen zijn:

Instant-pharma-Logo

Naam apotheek : Instant Pharma
Registratie nummer : 1109347
Certificaat registratie : Instant-pharma.pdf
Apotheker Registratienr : Gail Seavor MPharm (GPhC 2600690)
Regulaire instantie : General Pharmaceutical Council

C45594
Natcol-logo

Naam apotheek : Natcol
Registratie nummer : 1104545
Certificaat registratie : Natcol.pdf
Regulaire instantie : General Pharmaceutical Council (GPhC)

C42389

Dokteronline.com apotheken netwerk

Bent u als apotheek geïnteresseerd in een innovatieve samenwerking?
Help ons samen een wereld veranderend eHealth platform te bouwen!

Meld u vandaag nog aan