Medisana LCS luizenkam

Medisana LCS luizenkam

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De elektrische luizenkam van Medisana vernietigt hoofdluizen en neten tijdens het kammen door middel van een elektrische impuls. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Meer info

Laagste prijs
€ 18,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Medisana LCS luizenkam?


De elektrische luizenkam van Medisana vernietigt hoofdluizen en neten tijdens het kammen door middel van een elektrische impuls. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen.

Waar wordt de kam voor gebruikt?


De luizenkam is bedoeld voor het verwijderen van hoofdluizen en hun eitjes (neten). De hoofdluis is een klein insect dat zich voedt met bloed. Het beestje leeft graag op de menselijke hoofdhuid en legt daar ook eitjes. Vooral de schoolgaande jeugd heeft regelmatig last van hoofdluis. Een besmetting met hoofdluis is te herkennen aan jeuk op het hoofd. De luizen en eitjes zijn met het blote oog te zien. Luizen zijn ongeveer zo groot als de kop van een lucifer en hebben een grijswitte tot bruine kleur. De neten zijn beigekleurig en plakken aan de haarschacht.

Hoe gebruikt u de luizenkam?


De Medisana LCS luizenkam is heel eenvoudig in gebruik. Het apparaat werkt op batterijen. Als u de kam inschakelt, klinkt er een zoemtoon. Dit betekent dat de elektrische spanning is ingeschakeld. Kam het haar vanaf de hoofdhuid tot de haarpunten. Houdt de luizenkam daarbij schuin, in een hoek van 45 tot 90 graden. Als de kam een luis of neet tegenkomt, doodt het apparaat deze door middel van een elektrische impuls. De zoemtoon wordt dan kort onderbroken. Gebruik de luizenkam uitsluitend op droog haar en een onbeschadigde huid. Voorkom direct contact met de mond, ogen en oren. Gebeurt dit toch, dan kan er een ongevaarlijke maar pijnlijke schok gevoeld worden. Reinig de luizenkam na gebruik goed met het bijgeleverde borsteltje. Dompel het apparaat nooit onder water. Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing door.

Hoe vaak kammen?


Bij een besmetting met hoofdluis is het belangrijk om de behandeling met de luizenkam herhaaldelijk uit te voeren. Alleen op die manier worden alle luien en neten vernietigd. Aangeraden wordt om gedurende twee weken iedere dag een keer te kammen. Reinig al het textiel waarmee de besmette hoofdhuid in aanraking is geweest, zoals jas, muts, kleding en beddengoed. Controleer ook het haar van huisgenoten: luizen springen snel over van het ene naar het andere hoofd. Is de luizenplaag onder controle, dan kan de elektrische luizenkam eenmaal per week worden gebruikt ter preventie van een nieuwe besmetting.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


De Medisana LCS luizenkam is niet geschikt voor gebruik bij kinderen die jonger zijn dan 3 jaar. Overleg met de arts over het gebruik van de luizenkam als u een pacemaker of ander elektrisch implantaat draagt, of als u een kunstgewricht heeft.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Medisana LCS luizenkam

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven