Medisana Medistim

Medisana Medistim

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Medisana Medistim is een elektronische pijnpleister. Het apparaatje werkt op basis van Transcutane Electro Neuro Stimulatie (TENS), een methode waarbij elektrische stroomstootjes via de huid bepaalde zenuwen stimuleren. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Medisana Medistim?


Medisana Medistim is een elektronische pijnpleister. Het apparaatje werkt op basis van Transcutane Electro Neuro Stimulatie (TENS), een methode waarbij elektrische stroomstootjes via de huid bepaalde zenuwen stimuleren. Hierdoor vermindert de pijn. Medisana Medistim kan onder andere gebruikt worden bij hoofdpijn, nekklachten, spier- en gewrichtspijn, rugpijn, menstruatieklachten en pijn als gevolg van een kneuzing of verrekking.

Wilt u de Medisana Medistim online bestellen, dan kan dat via de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Hoe werkt dit medische hulpmiddel?


TENS is een veilige manier om pijnprikkels te onderdrukken. Door zachte stroomstootjes door de huid te sturen, wordt de prikkelgeleiding op die plek onderbroken. Pijnsignalen komen daardoor niet, of minder goed aan in het pijncentrum van de hersenen. Daarnaast stimuleert de TENS-methode de aanmaak van endorfine, een lichaamseigen stof die onder andere pijnstillend werkt. De Medisana Medistim pijnpleisters zorgen op die manier voor een natuurlijke, lokale pijnbestrijding zonder bijwerkingen.

Hoe gebruikt u Medisana Medistim?


De samenwerkende drogisten hebben de pijnpleisters van Medisana Medistim online beschikbaar in verpakkingen van twee stuks. Het artikel wordt geleverd met een opbergdoosje, elektrode en batterij. De pijnpleisters zijn heel eenvoudig te gebruiken. Plak de pleister op de pijnlijke plek en start de pijnbehandeling door op de knop te drukken. Lees voor gebruik de handleiding.

Wanneer mag u dit medische hulpmiddel niet gebruiken?


De Medisana Medistim pijnpleisters zijn uitsluitend bedoeld voor volwassenen. Overleg met een arts of u de pijnpleisters mag gebruiken als u een pacemaker draagt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Medisana Medistim

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven