Melatonine

Melatonine 3 mg


Melatonine 3 mg dosering


De 3 mg dosering is de middelste dosering van Melatonine op recept. Deze dosering kan voorgeschreven worden bij ernstigere slaapklachten en wanneer de 2mg dosering niet afdoende werkt. Bij een dosering boven de 0,3 mg is een recept van een arts nodig, omdat Melatonine in deze dosering wordt gezien als een medicijn. U kunt deze dosering verkrijgen via uw eigen huisarts of via een apotheek die samenwerkt met een online doktersdienst. De lagere doseringen van 0,3 of minder worden beschouwd als voedingssupplement, omdat er aan dergelijke doseringen minimale risico`s verbonden zijn.

Melatonine 3 mg bestellen


Melatonine is in de 3 mg dosering dus alleen te verkrijgen via een erkende apotheek. Wanneer u deze dosering behoeft, kunt u een afspraak met een arts maken om uw slaapklachten te bespreken. Wanneer deze het nodig en veilig acht, kan hij de Melatonine 3 mg voorschrijven. U kunt deze dan met het doktersrecept afhalen bij uw eigen apotheek. Een andere mogelijkheid is om het medicijn te bestellen bij een officiële apotheek die samenwerkt met een online doktersdienst, zoals Dokteronline.com. Deze kan u in contact brengen met een samenwerkende arts die uw aanvraag beoordeelt. U bent dus verzekerd van dezelfde deskundigheid als bij uw eigen huisarts.

Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline.com. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.