Melatonine

Melatonine 5 mg


Melatonine 5 mg wordt gebruikt bij slaapproblemen en is de zwaarste dosering die apotheken die samenwerken met Dokteronline.com leveren. Voor mensen met zwaardere slaapproblemen is de 5mg dosering vaak effectiever dan de 2mg en 3mg doseringen. Alle drie de varianten zijn online verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken.

Werking van melatonine 5mg


Melatonine is een hormoon dat het lichaam het signaal geeft dat het in rust moet gaan. Naarmate men ouder wordt neemt de productie van Melatonine af. Ook bij verstoringen in het dag-nachtritme, bijvoorbeeld door het werken in ploegendienst of transcontinentale vluchten, kan Melatonine helpen om in slaap te komen en goed door te slapen.

Melatonine 5 mg bestellen


Melatonine 5mg is een receptplichtig medicijn. Dit betekent dat er een recept van een arts nodig is om deze dosering te kunnen verkrijgen bij een apotheek. Dit doktersrecept is te verkrijgen via de eigen huisarts of via een online doktersdienst.

U kunt voor een recept naar uw eigen huisarts gaan om uw slaapproblemen te bespreken. Wanneer uw arts het nodig en veilig acht schrijft deze u de Melatonine voor. U kunt het middel dan afhalen bij uw eigen apotheek.

Heeft u geen tijd om naar de eigen huisarts of apotheek te gaan, dan is er een andere weg om de Melatonine 5 mg te bestellen, via een online doktersdienst, zoals Dokteronline.com. Deze brengt u in contact met een samenwerkende arts die uw aanvraag beoordeelt. Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd, schrijft deze arts een recept uit en wordt deze verstuurd naar een samenwerkende apotheek. Vervolgens wordt Melatonine 5mg door de samenwerkende apotheek per post discreet naar u opgestuurd.

Wanneer de Melatonine bij u onvoldoende effect heeft, is het raadzaam een deskundige te consulteren. Mogelijk zijn er oorzaken aanwezig die niet te bestrijden zijn door het gebruik van Melatonine. Slaap is een ingewikkeld proces, waarop vele factoren van invloed zijn.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.