Metronidazol tablet

Metronidazol kopen bij SOA en andere infecties


Metronidazol, bij vaginale infecties


Last van jeuk, vaginale afscheiding en pijn bij het plassen? Dan kan het zijn dat u een SOA met de naam trichomonas opgelopen heeft, of dat u lijdt aan bacteriële vaginose. Deze aandoeningen worden veroorzaakt door een parasiet of bacterie, maar zijn goed te behandelen met het medicijn Metronidazol. Bij apotheken die samenwerken metDokteronline.com kunt u discreet en snel Metronidazol kopen.

Wanneer Metronidazol bestellen?


Metronidazol werkt tegen verschillende soorten bacteriën, parasieten en amoeben. Deze micro-organismen kunnen diverse aandoeningen veroorzaken, waaronder:

  • Trichomonasinfectie: een seksueel overdraagbare aandoening (SOA of geslachtsziekte) die bij vrouwen zorgt voor jeuk en/of pijn in de vagina, afscheiding met een afwijkende kleur en geur en soms pijn bij het plassen. Mannen ervaren zelden klachten, maar kunnen soms een ontstoken plasbuis krijgen;
  • Bacteriële vaginose: overvloedige, onprettig ruikende vaginale afscheiding, soms gepaard met jeuk aan vagina en schaamlippen;
  • Huidinfecties met open wonden.
  • Infecties in het maagdarmkanaal zoals een maagzweer of giardiasis (darmparasiet).


Heeft u last van een van deze aandoeningen of een andere infectie die wordt veroorzaakt door een eencellig organisme? Metronidazol bestellen bij een samenwerkende apotheek helpt.

Hoe werkt Metronidazol?


Metronidazol (werkzame stof metronidazol) is een antibioticum: het doodt bacteriën, parasieten en amoeben. Afhankelijk van de aandoening waarvoor u Metronidazol gebruikt, zal een arts een korte of langere kuur voorschrijven. Het is belangrijk om deze kuur helemaal af te maken om ervoor te zorgen dat de infectie niet meteen terug komt. Metronidazol helpt u snel van trichomonas of andere vervelende infectie af.

Het gebruik van Metronidazol


Bij een samenwerkende apotheek kunt u Metronidazol bestellen in tabletvorm. Dit medicijn moet altijd volgens de aanwijzingen van een arts worden gebruikt. Wilt u Metronidazol gebruiken? Lees dan voor gebruik altijd de bijsluiter en houdt u aan de voorgeschreven dosering. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Metronidazol:

  • Bij een trichomonasinfectie kan een samenwerkende arts een stootkuur voorschrijven van meerdere tabletten in één keer. Ook uw partner zal behandeld moeten worden om deze geslachtsziekte te genezen, zelfs als deze geen klachten heeft;
  • Alcohol en Metronidazol gaan niet samen: verwardheid, misselijkheid, hoofdpijn, zweten en benauwdheid treden op als u alcohol gebruikt tijdens de kuur. Staak uw inname van alcoholische dranken!;
  • Metronidazol kan soms bijwerkingen veroorzaken zoals maagdarmklachten, zweertjes in de mond en een pijnlijke tong.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Metronidazol bestellen bij een van de samenwerkende apotheek


Een SOA zoals een trichomonasinfectie is vervelend en pijnlijk. Misschien vindt u het ongemakkelijk om met deze klachten naar uw eigen huisarts of apotheek te stappen. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u discreet en snel Metronidazol online kopen. Niemand ziet of hoort wat u bestelt, en de medicijnen worden in een neutrale verpakking thuisgestuurd. Wacht niet langer met het behandelen van een infectie. Bestel Metronidazol vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u het middel al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.