Miginal

Miginal

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Miginal tabletten zorgen voor ontspanning voor het hoofd. De tabletten bestaan uit geheel natuurlijke basis. De zorgvuldig geselecteerde kruiden helpen bij geestelijke druk doordat deze kruiden bekend staan om hun ontspannende invloed op het hoofd. Meer info

Laagste prijs
€ 7,25
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Miginal?


Miginal tabletten zorgen voor ontspanning voor het hoofd. De tabletten bestaan uit geheel natuurlijke basis. De zorgvuldig geselecteerde kruiden helpen bij geestelijke druk doordat deze kruiden bekend staan om hun ontspannende invloed op het hoofd. De verschillende kruiden vullen elkaar aan op een bijzondere manier waardoor zij onderling versterkt worden. Moederkruid zorgt voor de bevordering van de doorbloeding en goudpapaver werkt verzachtend en geeft een rustgevende invloed. Het sint janskruid ondersteunt de innerlijke ontspanning. De combinatie van deze kruiden bieden ondersteuning bij dagelijkse problemen met betrekking tot het hoofd. Doordat deze kruiden werken als natuurlijke rustgever kunt doorgaan met uw bezigheden.
 

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


De combinatie van deze natuurlijke kruiden zorgen voor ontspanning bij geestelijke druk of stress. Stress is een fysiologische toestand van het lichaam. In bedreigende situaties maakt het lichaam adrenaline en noradrenaline aan waardoor we in een staat van opwinding raken. Deze stress is functioneel omdat we hierdoor lichamelijk snel kunnen reageren. Vanuit onze oerinstincten hebben we in stresssituaties namelijk maar twee keuzes, vluchten of vechten. Maar in veel gevallen in het dagelijks leven in dit niet van toepassing. Als men langdurig onder geestelijke druk staat blijft het lichaam in deze staat van opwinding en raakt het zenuwstelsel overbelast. Hierdoor wordt het afweersysteem steeds zwakker en kan dit leiden tot een burn out. Iemand is dan emotioneel en fysiek uitgeput. Dit stadium dient voorkomen te worden door eerder in te grijpen. Miginal kan in eerdere stadia gebruikt worden ter ondersteuning om het hoofd eerder te ont-stressen.
 

Hoe gebruikt u Miginal?


Miginal is beschikbaar in tabletvorm. De tabletten niet doorbreken of erop kauwen. U kunt de tabletten met water innnemen.
 

Dosering


De normale dosering is drie keer daags 1 a 2 tabletten. Indien nodig kunnen er drie keer daags 2 a 4 tabletten naar behoefte tot maximaal 12 tabletten per dag worden ingenomen. Bij ongemakken voorafgaand aan de menstruatie wordt drie keer daags 2 tabletten geadviseerd, en daarbij kunt u al vijf dagen van te voren beginnen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen de helft van de dosering voor volwassenen innemen. Dit product kan de werking van andere geneesmiddelen beïnvloeden.
 

Bijwerkingen


Doordat dit middel uit natuurlijke kruiden bestaat zijn er geen bijwerkingen bekend.De tablet niet doorbreken of erop kauwen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Dit product kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden.
 

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Tijdens de zwangerschap kunt u dit middel niet gebruiken. Er zijn geen gegevens bekend over de beïnvloeding van de rijvaardigheid of de combinatie met alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Miginal

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven