Mildison Lipocrème

Mildison Lipocrème

Mildison Lipocrème is een hormoonzalf. De werkzame stof hydrocortison kalmeert de huid en vermindert klachten als jeuk, roodheid en schilfering. U kunt Mildison Lipocrème online bestellen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Bijsluiter(s)

Wat is Mildison Lipocrème?


Mildison Lipocrème is een hormoonzalf. De werkzame stof hydrocortison kalmeert de huid en vermindert klachten als jeuk, roodheid en schilfering. U kunt Mildison Lipocrème online bestellen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Het benodigde recept wordt voor u verzorgd na een online consult.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Artsen schrijven hormoonzalf voor bij ontstekingsreacties in de huid. U merkt dit aan klachten als jeuk, zwelling, roodheid, pijn en/of schilfering. Mildison Lipocrème helpt bijvoorbeeld bij insectenbeten, huiduitslag door contactallergie en eczeem. Het ingrediënt hydrocortison is een matig sterk werkend corticosteroïd (bijnierschorshormoon). Het remt de ontstekingsreacties in de huidcellen, waardoor de klachten snel verdwijnen.

Hoe gebruikt u Mildison Lipocrème?


Breng de crème dun aan op de aangedane huid. Wrijf de crème in totdat het is opgenomen in de huid. Was na het aanbrengen uw handen. Laat het medicijn niet in uw ogen komen. Gebruik deze hormoonzalf liever niet in het gezicht, tenzij een arts u dit adviseert. Dek de behandelde huid niet af (bijvoorbeeld met een verband of luier) tenzij een arts u dit aanraadt: door de huid af te dekken neemt de kans op bijwerkingen toe.

Dosering


De samenwerkende apotheken hebben Mildison Lipocrème online beschikbaar. De algemene aanbevolen dosering is als volgt:


  • Volwassenen en kinderen: twee- tot driemaal daags een dun laagje Mildison Lipocrème aanbrengen op de aangedane huid.Gebruik dit medicijn (vooral bij kinderen) niet langdurig zonder een arts te raadplegen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Medicijnen geven soms bijwerkingen. Ook bij Mildison Lipocrème is dat het geval, hoewel dit product doorgaans goed verdragen wordt. Bijwerkingen die eventueel kunnen voorkomen zijn onder andere:


  • Huidirritatie (roodheid, jeuk, droge huid) of het dunner of bleker worden van de behandelde huid.Als u last krijgt van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts. In de bijsluiter vindt u meer informatie over de mogelijke bijwerkingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Mildison Lipocrème is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Het gebruik van Mildison Lipocrème wordt afgeraden in de volgende gevallen:


  • U bent overgevoelig voor hydrocortison of een van de gebruikte hulpstoffen;
  • Op open wonden of een geschubde huid;
  • Bij huidaandoeningen die het gevolg zijn van een virusinfectie, bacteriële infectie of schimmelinfectie.Gebruikt u verder nog medicijnen? Breng een arts hiervan op de hoogte voordat u Mildison Lipocrème gaat gebruiken. Een arts weet of de geneesmiddelen met elkaar gecombineerd mogen worden. In de bijsluiter vindt u meer informatie over de contra-indicaties en andere waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik Mildison Lipocrème alleen op advies van een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Dit medicijn heeft geen invloed op uw rijvaardigheid.

Er geldt geen waarschuwing wat betreft het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Mildison Lipocr�me

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven