Minulet

Minulet

Minulet is een anticonceptiepil die de vrouwelijke hormonen gestodeen en ethinylestradiol bevat. Het is een lichte pil, omdat het een kleine hoeveelheid hormonen bevat. Daarnaast is Minulet een éénfase-combinatiepil omdat de hormonen in elke pil in dezelfde hoeveelheid voorkomt. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Minulet anticonceptie


Minulet is een anticonceptiepil die de vrouwelijke hormonen gestodeen en ethinylestradiol bevat. Het is een lichte pil, omdat het een kleine hoeveelheid hormonen bevat. Daarnaast is Minulet een éénfase-combinatiepil omdat de hormonen in elke pil in dezelfde hoeveelheid voorkomt. De anticonceptiepil voorkomt zwangerschap en is zeer betrouwbaar, mits goed gebruikt.

Gebruik


Slik de pil dagelijks gedurende drie weken. Daarna volgt een stopweek waarin u de pil niet slikt, in deze week zal u menstrueren. In de stopweek bent u gewoon beschermt tegen zwangerschap. Na deze week begint u weer met een nieuwe strip. Minulet is verpakt in doosje met 3 strips, elke strip bevat 21 pillen. Voldoende voor 3 maanden.

In de Minulet bijsluiter leest u hoe u moet handelen als u een pil bent vergeten of uw menstruatie wilt verschuiven.

Minulet bijwerkingen


Het is mogelijk dat Minulet bijwerkingen geeft. Deze kunnen vooral voorkomen in de eerste maanden dat u Minulet gebruikt. Daarna zullen ze verminderen of geheel verdwijnen. Mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, stemmingsveranderingen, misselijkheid en gewichtsverandering.

Naast deze bijwerkingen heeft Minulet ook gunstige bijeffecten. De stof gestodeen is enigszins anti-androgeen. Dit verlicht mogelijk de aanwezigheid van puistjes.

Dit product is (voorlopig) niet meer leverbaar via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken of uit het assortiment gegaan.

Kijk op de volgende link(s) voor alternatieven voor dit product: Anticonceptie pillen

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Minulet

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven