Miradent Mirasensitive HAP

Miradent Mirasensitive HAP

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Mirasensitive HAP+ van het merk Miradent is een tandpasta voor gevoelige tanden. De tandpasta bevat speciale ingrediënten die de pijn verlichten en nieuwe pijnklachten helpen voorkomen. Meer info

Laagste prijs
€ 9,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Miradent Mirasensitive HAP+?


Mirasensitive HAP+ van het merk Miradent is een tandpasta voor gevoelige tanden. De tandpasta bevat speciale ingrediënten die de pijn verlichten en nieuwe pijnklachten helpen voorkomen.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Gevoelige tanden veroorzaken pijnklachten, bijvoorbeeld bij het eten of drinken van zoete, zure, koude of warme voedingsmiddelen. Deze gevoeligheid kan ontstaan als het tandbeen (dentine) bloot ligt, bijvoorbeeld bij teruggetrokken tandvlees of als het tandglazuur te dun of beschadigd is. De pijnprikkels kunnen dan via het tandbeen de tandzenuw bereiken, wat de bekende pijnscheuten geeft. Miradent Mirasensitive HAP+ tandpasta zorgt ervoor dat de overgevoeligheid minder wordt en laat de pijnklachten afnemen. U kunt deze tandpasta ook gebruiken na het tandenbleken om gevoelige tanden te voorkomen.

Hoe werkt Miradent Mirasensitive HAP+?


Miradent Mirasensitive HAP+ bevat hydroxylapetiet (HAP), een mineraal dat de kanaaltjes van het tandbeen afsluit, waardoor de tandzenuw onbereikbaar wordt voor prikkels van buitenaf. De toegevoegde kaliumionen hebben bovendien een kalmerende werking op de tandzenuw. Miradent Mirasensitive HAP+ bevat ook fluoride en xylitol: stoffen die het tandglazuur versterken en het gebit beschermen tegen de vorming van cariës.

Hoe gebruikt u Miradent Mirasensitive HAP+?


Miradent Mirasensitive HAP+ wordt gebruikt als een kuur. Poets de tanden gedurende twee weken tweemaal daags met Miradent Mirasensitive HAP+ tandpasta. Het pijnstillende effect treedt snel op: uw gebit reageert binnen een tot twee weken minder gevoelig op warme of koude dranken en zoete of zure voedingsmiddelen. Schakel, zodra de tanden minder gevoelig zijn, over op een onderhoudsbehandeling. U gebruikt de tandpasta dan nog maar eenmaal per week om te voorkomen dat de overgevoeligheid weer terugkomt. Krijgt u toch weer last van pijnklachten, herhaal dan de kuur van twee weken en keer dan weer terug naar de ondehoudsbehandeling.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Miradent Mirasensitive HAP+ tandpasta niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een overzicht van de ingrediënten op de verpakking of in de bijsluiter. De tandpasta is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij de tandarts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Miradent Mirasensitive HAP

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven