Mondverzorging

Mondverzorging

Officiële merken
Officiële merken

Een goede mondverzorging is belangrijk voor het behoud van een gezond gebit. Tandenpoetsen is daarbij een eerste stap. Poets bij voorkeur met een elektrische tandenborstel, kies een goede tandpasta en reinig het gebit na het poetsen ook op de moeilijk bereikbare plekken door middel van flossen, tanden stoken en een frisse mondspoeling. Op die manier beschermt u uw gebit optimaal tegen de vorming van tandsteen en cariës.

Mondproblemen
Ondanks goed poetsen, kunt u soms last hebben van mondproblemen. Zou u bijvoorbeeld de kleur van uw tanden liever wat witter zien? Dan kunt u uw gebit veilig en snel thuis bleken met behulp van een bleekset. Ook aan andere ongemakken, zoals tandvleesontstekingen, aften en een slechte adem kunt u iets doen. Hiervoor zijn producten verkrijgbaar die de mondweerstand versterken, genezing van wondjes versnellen en bacteriën bestrijden.

Tandenknarsen
In het assortiment mondverzorgingsproducten vindt u tevens oplossingen voor andere mondproblemen. Heeft u last van tandenknarsen, dan kunt u uw gebit beschermen met een anti-knarsbitje.