Mysimba

Mysimba zonder recept van uw eigen huisarts


Mysimba is een nieuw geneesmiddel tegen overgewicht. De tabletten bevatten twee werkzame stoffen: naltrexon en bupropion. Deze medicijnen worden afzonderlijk van elkaar gebruikt om verslaving en depressies te behandelen. Gecombineerd in Mysimba hebben ze vooral invloed op het beloningssysteem van de hersenen. Mysimba vermindert het hongergevoel en de lekkere trek. Dit maakt het een stuk makkelijker om een dieet vol te houden. Hoewel dit afslankmiddel nog maar net op de Europese markt is verschenen, kunt u binnenkort Mysimba zonder recept van uw eigen huisarts bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.

Online consult


Mysimba zonder recept van uw eigen huisarts bestellen betekent niet dat u geen recept nodig heeft. Dit geneesmiddel is niet voor iedereen geschikt en mag uitsluitend op doktersadvies gebruikt worden. Artsen die samenwerken met Dokteronline.com controleren of u in aanmerking komt voor een behandeling met Mysimba. Dat gebeurt via een online consult. Als deze arts zeker weet dat u Mysimba mag gebruiken, schrijft hij na goedkeuring een online recept uit. U bestelt dan Mysimba zonder recept van uw eigen huisarts, maar met een recept van een samenwerkende arts. Uw recept gaat naar een samenwerkende apotheek die u het middel toestuurt.

Afslanken met Mysimba


Afvallen met Mysimba gaat sneller dan afslanken met alleen een dieet. Dat wil niet zeggen dat dit medicijn moeiteloos uw overgewicht oplost. Mysimba heeft alleen effect als u het combineert met een caloriearm dieet. Daarnaast is het de bedoeling dat u meer gaat bewegen. Op die manier verbrandt u meer vet en verliest u gewicht. Mysimba is alleen bedoeld voor mensen die veel kilo's moeten afvallen. Artsen schrijven dit geneesmiddel pas voor bij een BMI van 27 punten en hoger. Is uw BMI lager dan 30 punten, dan krijgt u de tabletten alleen voorgeschreven als u daarnaast ook nog bijkomende risicofactoren heeft, zoals een hoge bloeddruk, diabetes of een andere aandoening. In de bijsluiter leest u meer over het gebruik van Mysimba.

Pas op voor nep-Mysimba


Mysimba is een krachtig medicijn dat zorgvuldig gebruikt moet worden. Bestel dit afslankmiddel daarom altijd bij een aanbieder die het beste met u voor heeft. Artsen die samenwerken met Dokteronline.com weten precies wanneer u Mysimba veilig kunt innemen. Bestaat er enige twijfel, dan zal een arts het gebruik van Mysimba afraden en geen recept uitschrijven. Er zijn misschien ook online apotheken die minder moeilijk doen. U kunt daar zelfs Mysimba zonder recept kopen en zonder online consult. Wie weet is de prijs van het geneesmiddel daar ook wel een stuk lager. We kunnen hier kort over zijn: koop bij deze bedrijven geen medicijnen! Spotgoedkope, receptvrije geneesmiddelen zijn vaak nep. Het gaat vaak om vervuilde medicijnen die illegaal zijn nagemaakt. Bovendien is het niet verstandig om geneesmiddelen zonder doktersadvies te slikken. U kunt hier erg ziek van worden.

Mysimba zonder recept van uw eigen huisarts kopen


Wilt u veilig Mysimba zonder recept van uw eigen huisarts bestellen, dan kan dat binnenkort bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Zodra een samenwerkende arts een online recept naar een van de samenwerkende apotheken stuurt, worden uw medicijnen verzonden. U kunt dus snel beginnen met afslanken.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.