Nasivent Neusspreider

Nasivent Neusspreider

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De neusspreider van het merk Nasivent is een kunststof hulpmiddel om snurken te verminderen of te stoppen. Het apparaatje bestaat uit twee buisjes die in de neusgaten worden geschoven. Meer info

Laagste prijs
€ 16,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is een Nasivent Neusspreider?


De neusspreider van het merk Nasivent is een kunststof hulpmiddel om snurken te verminderen of te stoppen. Het apparaatje bestaat uit twee buisjes die in de neusgaten worden geschoven. Het verbindingsstuk zorgt ervoor dat de buisjes op hun plaats blijven zitten. De neusspreider voorkomt dat de neusgaten tijdens het slapen dicht gaan zitten. Hierdoor verbetert de neusademhaling en verdwijnt de neiging om door de mond te ademen. Dankzij de neusspreider geniet u van een snurkvrije nachtrust.

Waar wordt dit hulpmiddel voor gebruikt?


De Nasivent Neusspreider wordt gebruikt bij snurken. Snurken wordt veroorzaakt door geblokkeerde luchtwegen. Als de neusademhaling moeizaam gaat, schakelt het lichaam tijdens de slaap automatisch over op een mondademhaling. Vaak zakt de tong daarbij in de keelholte, waardoor het snurkende geluid ontstaat. De neusspreider verbetert de neusademhaling. U ademt op die manier minder snel door u mond, wat snurken voorkomt. Met de Nasivent Neusspreider slaapt u beter en dieper, voelt u zich meer uitgerust en verdwijnen klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, een gebrek aan concentratie en een slecht humeur. De neusspreider is ontwikkeld in samenwerking met KNO-artsen.

Hoe werkt de neusspreider?


De neusspreider zorgt voor een optimale neusademhaling. De flexibele buisjes spreiden de wanden van de neusgaten zodat deze goed open blijven staan en er meer lucht kan worden ingeademd. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze methode zeer effectief is om snurken te voorkomen. De neusspreider past zich aan aan de neusvorm. Dankzij de huidvriendelijke samenstelling zijn de buisjes niet irriterend voor de huid en de slijmvliezen. U voelt de neusspreider niet of nauwelijks zitten. Het product is bovendien in diverse maten verkrijgbaar. Dit garandeert het draagcomfort en de effectiviteit.

Hoe gebruikt u dit hulpmiddel?


De neusspreider is zeer eenvoudig te gebruiken. De flexibele kunststof buisjes worden vlak voor het slapen in de neusholtes geschoven. Het apparaatje verschuift niet en raakt niet los. Verwijder de buisjes na het slapen uit de neusgaten door zachtjes aan het verbindingsstuk te trekken. Maak de neusspreider na ieder gebruik schoon met water en zeep. Hierna kunt u het apparaatje bewaren in het bijgeleverde opbergdoosje. De neusspreider gaat lang mee en kan zonder bezwaar iedere nacht gebruikt worden.

Wanneer mag u de Nasivent Neusspreider niet gebruiken?


De neusspreider is geschikt voor volwassenen. Kinderen mogen dit hulpmiddel alleen gebruiken op aanraden van een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Nasivent Neusspreider

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven