Nicorette

Nicorette

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Stoppen met roken is lastig, maar met behulp van Nicorette is de kans op slagen een stuk groter. De producten van Nicorette bevatten nicotine, maar dit gehalte is lager dan die van een sigaret. Meer info

Laagste prijs
€ 7,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Nicorette?


Stoppen met roken is lastig, maar met behulp van Nicorette is de kans op slagen een stuk groter. De producten van Nicorette bevatten nicotine, maar dit gehalte is lager dan die van een sigaret. Hierdoor gaat het afkicken van een rookverslaving geleidelijk en heeft u minder last van ontwenningsverschijnselen. Nicorette is online verkrijgbaar bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. U kunt daarbij kiezen uit diverse varianten.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Wie stopt met roken, krijgt vaak last van ontwenningsverschijnselen. Dat komt omdat de hersenen verslaafd zijn geraakt aan de nicotine in tabak. Wordt de regelmatige toevoer van nicotine gestopt, dan gaat het lichaam protesteren. De klachten die horen bij het stoppen met roken zijn onder andere trillen, transpireren, misselijkheid, onrust en slecht slapen. Daarnaast kunt u last krijgen van hevige trek in een sigaret. Nicorette is een nicotinevervanger. Het zorgt ervoor dat de nicotinereceptoren in de hersenen tevreden worden gesteld, zodat de afkickverschijnselen verminderen of wegblijven.

Hoe gebruikt en doseert u Nicorette?


Bij de samenwerkende drogisten kunt u Nicorette online bestellen in de volgende varianten:


 • Nicorette Menthol mint Kauwgom. Verkrijgbaar in de sterktes 2 mg (voor mensen die minder dan 20 sigaretten per dag roken) en 4 mg (bij meer dan 20 sigaretten per dag). Gebruik: kauw gedurende 10 seconden langzaam op het stuk kauwgom en houd de kauwgom vervolgens een minuut lang tussen de wang en de kiezen. Herhaal deze stappen gedurende een half uur. Neem niet meer dan 14 stuks kauwgom per dag.
 • Nicorette Fresh Fruit kauwgom. Kauwgom met een fruitig smaakje, verkrijgbaar in de sterktes 2 mg en 4 mg. Het gebruik en de dosering van deze kauwgom is gelijk aan die van de Nicorette Menthol Mint kauwgom.
 • Nicorette Menthol Mint Mondspray. Snelwerkende spray die direct wordt opgenomen door het mondslijmvlies. Ideaal om op moeilijke momenten de trek in een sigaret direct te onderdrukken, bijvoorbeeld na het eten of op een feestje. Gebruik: verstuif Nicorette Spray rechtstreeks in de mond. Adem of slik niet tijdens het verstuiven. Houd de vloeistof enkele seconden in de mond, zodat het product goed kan worden opgenomen door het mondslijmvlies. Dosering: 1 tot 2 verstuivingen per keer. Neem maximaal 4 verstuivingen per uur en gebruik niet meer dan 64 verstuivingen per dag.Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Tijdens het gebruik van Nicorette kunnen soms bijwerkingen optreden. De klachten waarmee u te maken kunt krijgen, zijn onder andere:


 • Hoofdpijn;
 • Hartkloppingen;
 • Duizeligheid;
 • Maagdarmklachten.Verdwijnen de bijwerkingen niet vanzelf of heeft u last van hevige klachten, raadpleeg dan een arts. In de bijsluiter leest u meer over de eventuele bijwerkingen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Nicorette niet als u overgevoelig bent voor nicotine of een van de andere bestanddelen. Dit medische hulpmiddel is niet geschikt voor mensen die recentelijk een hartinfarct of hersenbloeding hebben gehad, of die lijden aan andere (ernstige) hartproblemen. Gebruik Nicorette niet als u een ontsteking in de mond, keel of slokdarm heeft. Nicorette is niet geschikt voor gebruik tijdens een het geven van borstvoeding en mag tijdens de zwangerschap uitsluitend gebruikt worden in overleg met een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Nicorette

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven