Norlevo (Levonelle)

Norlevo kopen bij de drogist


Een ongelukje zit in een klein hoekje. Zo kan er tijdens een vrijpartij altijd een condoom scheuren, het pessarium verschuiven of iets anders gebeuren wat de kans op een ongewenste zwangerschap verhoogt. De noodanticonceptie Norlevo zorgt er in die gevallen voor dat er geen bevruchting plaatsvindt. Wilt u Norlevo anoniem kopen? Bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com kunt u discreet Norlevo bestellen.

Hoe werkt Norlevo?


Norlevo, ook wel bekend onder de naam Levonelle, is een morning-afterpil. De hormonen in deze pil zorgen ervoor dat er geen eisprong plaatsvindt en dat het baarmoederslijmvlies ongeschikt wordt voor een bevruchting. Op die manier wordt een eventuele bevruchting alsnog voorkomen. U kunt Norlevo kopen bij de samenwerkende drogisten als u per ongeluk onbeschermde geslachtsgemeenschap heeft gehad, bijvoorbeeld als er iets fout is gegaan met het condoom of als u de pil bent vergeten. Het is wel belangrijk dat u het medicijn zo snel mogelijk inneemt. Slik het middel liefst binnen 12 uur en uiterlijk 72 uur na de onbeschermde geslachtsgemeenschap. Goed om te weten: gaat u Norlevo bestellen bij de samenwerkende drogisten, dan kan het een aantal werkdagen duren voordat u het medicijn in huis heeft.

Online Norlevo bestellen bij de drogist


Online Norlevo kopen bij de samenwerkende drogisten is niet ingewikkeld. U gaat naar de bestelpagina, legt het product in uw winkelwagentje, logt in bij Dokteronline.com en rekent af. Omdat Norlevo tegenwoordig zonder recept verkrijgbaar is, hoeft u geen arts consult te doorlopen. Uw bestelling wordt meteen doorgestuurd naar een van de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Daarna worden de medicijnen direct ingepakt en verzonden. Norlevo wordt overigens in een neutrale verpakking opgestuurd. U hoeft dus niet bang te zijn voor nieuwsgierige blikken van de postbode of eventuele huisgenoten.

Bijsluiter Norlevo


Wilt u Norlevo bestellen bij de drogist? Dan is het belangrijk dat u Norlevo volgens de aanwijzingen van de fabrikant inneemt. Alleen dan werkt het medicijn optimaal en is de kans op een ongewenste zwangerschap uiterst klein. Lees voordat u Norlevo/Levonelle gebruikt eerst de bijsluiter. Daarin staat precies vermeld hoe en wanneer u de tablet moet innemen. Bij het gebruik van Norlevo kunt u ook te maken krijgen met bijwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld last krijgen van hoofdpijn of buikpijn. Ook kan het gebeuren dat de eerstvolgende menstruatie vrij hevig is. In de bijsluiter staat een overzicht van alle mogelijke bijwerkingen.

Veilig Norlevo bestellen bij de samenwerkende drogisten


Dokteronline.com vindt veiligheid het allerbelangrijkste, of het nu gaat om uw gezondheid of om uw persoonlijke gegevens. De samenwerkende drogisten worden nauwlettend en voortdurend gecontroleerd op kwaliteit, professionaliteit en vergunningen. De producten die u krijgt toegestuurd, komen altijd van een officiële fabrikant. U kunt de tabletten Norlevo dus met een gerust hart gebruiken. Ook tijdens de bestelprocedure houden we uw veiligheid goed in de gaten. Gaat u Norlevo kopen bij de samenwerkende drogisten, dan kunt u online afrekenen via een beveiligde betaalomgeving. Uw gegevens delen we natuurlijk met niemand. Heeft u nog vragen over onze werkwijze, dan staat de Klantenservice u graag te woord.
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.