Odorex

Odorex

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Odorex deodorant heeft al jarenlang zijn betrouwbaarheid bewezen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende producten die bescherming bieden tegen zweten en transpiratiegeur. Zo is er voor iedereen een geschikt product. Meer info

Laagste prijs
€ 2,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is Odorex?


Odorex deodorant heeft al jarenlang zijn betrouwbaarheid bewezen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende producten die bescherming bieden tegen zweten en transpiratiegeur. Zo is er voor iedereen een geschikt product. U kunt Odorex online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Zweten is een natuurlijke reactie van het lichaam. Het zorgt voor afkoeling als de lichaamstemperatuur teveel dreigt op te lopen. Transpiratievocht is van zichzelf geurloos. Pas als er op de huid bacteriën bijkomen, ontstaat er een zweetlucht. Odorex deodorant beschermt tegen nare transpiratiegeurtjes door de bacteriegroei op de huid te remmen en tegelijkertijd de huid te parfumeren. De serie Odorex Extra Dry heeft een extra werking: het remt de zweetproductie en voorkomt transpiratiegeur. Zo bent u op ieder moment verzekerd van schone, droge en frisse oksels. Zowel Odorex deodorant als Odorex Extra Dry producten zijn in diverse varianten te bestellen.

Hoe gebruikt u Odorex?


Bij de samenwerkende apotheken is Odorex online verkrijgbaar in onder andere de volgende varianten:


  • Odorex Extra Dry Spray: alcohol- en parfumvrije spray in handige pompverstuiver. Bevat allantoïne, dat een verzachtend effect heeft op de huid.
  • Odorex Extra Dry Depper: zeer effectieve formule die dankzij de depper gemakkelijk aan te brengen is.
  • Odorex Extra Dry Crème: hypoallergene, verzorgende crème die zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Het product kan ook direct na het ontharen worden gebruikt.
  • Odorex Extra Dry Lotion: milde lotion zonder parfum en alcohol die goed in de huid trekt.
  • Odorex Sensitive Roller: fijne, bloemige deodorant met katoenolie, dat de huid verzacht en verzorgt. Hypoallergeen en zeer geschikt voor de gevoelige huid.Odorex Extra Dry hoeft maar twee- tot driemaal per week te worden gebruikt. Breng het product ’s avonds voor het slapengaan aan op een schone huid en laat het product even intrekken of opdrogen voordat u zich aankleedt. U kunt Odorex Extra Dry desgewenst combineren met Odorex deodorant voor een extra fris gevoel.
De gewone Odorex deodorant (bijvoorbeeld de Sensitive Roller) kan dagelijks naar behoefte worden gebruikt.

Bijwerkingen


Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van Odorex of Odorex Extra Dry producten. Krijgt u last van klachten, overleg dan met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Odorex of Odorex Extra Dry niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie verpakking).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Odorex

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven