Omeprazol

Brandend maagzuur? Omeprazol kopen helpt!


Omeprazol, maagzuurremmer bij uitstek


Brandend maagzuur is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten. De meeste mensen krijgen last van hun maag na het eten. Oprispingen, zuurbranden, een vol en opgeblazen gevoel of misselijkheid kunnen allemaal veroorzaakt worden door een te grote hoeveelheid maagzuur. Omeprazol remt de aanmaak van maagzuur, waardoor deze klachten verminderen of verdwijnen.

Wanneer Omeprazol bestellen?


Omeprazol wordt voorgeschreven bij maagklachten. Symptomen als brandend maagzuur en zure oprispingen kunnen wijzen op diverse aandoeningen, waaronder:

  • Reflux: het klepje tussen de maag en slokdarm sluit niet goed, waardoor maagzuur terug kan stromen in de slokdarm;
  • Maagzweer/darmzweer: wordt veroorzaakt door de besmetting met de Helicobacter pylori;
  • Verzwakt maagslijmvlies door gebruik van bepaalde medicijnen (ontstekingsremmende pijnstillers zoals diclofenac of ibuprofen) of roken.


Maagklachten kunnen echter ook het gevolg zijn van verkeerde voedingsgewoonten (te snel en teveel eten, vet voedsel, overmatig alcoholgebruik). Hebt u last van brandend maagzuur? Omeprazol kopen kan uw klachten snel verlichten.

Hoe werkt Omeprazol?


Omeprazol (werkzame stof omeprazol) is een zogenaamde protonpompremmer: een medicijn dat de aanmaak van maagzuur remt. Hierdoor krijgt het maagslijmvlies de kans om zich te herstellen en verminderen symptomen als een brandend gevoel in de maag, zure oprispingen of andere maagklachten. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u capsules Omeprazol kopen. Deze bevatten korrels met een speciale coating waardoor het medicijn pas in de darmen vrijkomt. Omeprazol helpt daardoor snel bij maagproblemen.

Het gebruik van Omeprazol


Omeprazol is bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken verkrijgbaar in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte u moet gebruiken. De capsules Omeprazol moeten in hun geheel worden doorgeslikt met wat vloeistof. Eventueel kunt u de capsules openen en de korrels innemen met wat yoghurt of vla. Kauw de korrels niet kapot om te voorkomen dat de beschermende coating kapot gaat. Wilt u Omeprazol bestellen bij een samenwerkende apotheek? Lees dan voor gebruik goed de bijsluiter en houdt u aan de voorgeschreven dosering. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Omeprazol:

  • Omeprazol kan bijwerkingen veroorzaken zoals maagdarmklachten, hoofdpijn, duizeligheid of slaperigheid. Meestal verdwijnen deze klachten na voortzetting van gebruik;
  • Omeprazol werkt het beste als u daarnaast uw eetgewoontes aanpast. Houd er rekening mee dat te vet, teveel en te snel eten maagklachten kan veroorzaken, net als het gebruik van alcohol;
  • U kunt Omeprazol (in overleg met een arts) veilig gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Omeprazol bestellen bij samenwerkende apotheken


Maagklachten zijn vervelend. Ze kunnen zelfs uw nachtrust verstoren. Bij een samenwerkende apotheek kunt u Omeprazol kopen. Hierdoor nemen klachten als brandend maagzuur, opgeblazen gevoel en zure oprispingen snel af. Bij de samenwerkende apotheek wordt uw bestelling snel en zorgvuldig afgehandeld. Ook de betaling kunt u veilig online afwikkelen. Bestel Omeprazol vandaag nog bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u het middel al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Liever telefonisch bestellen? Dat kan ook. De klantenservice helpt u graag bij het plaatsen van een bestelling bij een samenwerkende apotheek.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.